? Vechter 'La Loba' deelt sexy OnlyFans foto's! 'Om van te watertanden' Nieuws
Nieuws

? Vechter 'La Loba' deelt sexy OnlyFans foto's! 'Om van te watertanden'

? Vechter 'La Loba' deelt sexy OnlyFans foto's! 'Om van te watertanden'

Lucero 'La Loba' Acosta debuteerde in 2018 in mixed martial arts. Hoewel haar leven niet helemaal van een leien dakje ging, vond ze in de keiharde sport een ​​manier om vooruit te komen. Dit benut de mooie Mexicaanse door zich aan te sluiten bij OnlyFans. Het platform waar veel vrouwelijk vechters bakken met geld verdienen.

Met recht is La Loba een mooie verschijning en brengt zij met haar uiterlijk veel fans in hogere sferen. Ook in de MMA-kooi staat zij haar mannetje, maar brengt dit niet voldoende geld in het laatje. Dus is La Loba te zien op OnlyFans. De foto's zijn niets verhullend en volgens fans om van te watertanden.

Tegenwoordig is OnlyFans geen volledig onbekend platform meer, want beetje bij beetje zijn er verschillende publieke figuren bijgekomen om extra inkomsten te genereren door het publiceren van foto's waarop gebruikers zich moeten abonneren, zoals het geval is van Acosta.

Naar de UFC

Op slechts 27-jarige leeftijd is de vechter al een van de grote beloften van Mexico in mixed martial arts, en ze geeft niet op bij het vervullen van een van haar grootste dromen, het bereiken van het Ultimate Fighting Championship (UFC).

Hoewel Acosta haar trouwste fans via social media uitnodigt om haar te volgen op OnlyFans, geeft ze een voorproefje aan de gebruikers die haar volgen op haar officiële Instagram-account. Waarin ze duidelijk maakt dat ze een van de mooiste MMA-vechters is in de wereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws