📸 Vechter 'La Loba' deelt sexy OnlyFans foto's! 'Om van te watertanden'
Home / Nieuws / 📸 Vechter ‘La Loba’ deelt sexy OnlyFans foto’s! ‘Om van te watertanden’

📸 Vechter ‘La Loba’ deelt sexy OnlyFans foto’s! ‘Om van te watertanden’

Sexy vechter 'La Loba' deelt OnlyFans foto's! 'Pak geld verdienen'

Lucero ‘La Loba’ Acosta debuteerde in 2018 in mixed martial arts. Hoewel haar leven niet helemaal van een leien dakje ging, vond ze in de keiharde sport een ​​manier om vooruit te komen. Dit benut de mooie Mexicaanse door zich aan te sluiten bij OnlyFans. Het platform waar veel vrouwelijk vechters bakken met geld verdienen.

Met recht is La Loba een mooie verschijning en brengt zij met haar uiterlijk veel fans in hogere sferen. Ook in de MMA-kooi staat zij haar mannetje, maar brengt dit niet voldoende geld in het laatje. Dus is La Loba te zien op OnlyFans. De foto’s zijn niets verhullend en volgens fans om van te watertanden.

Tegenwoordig is OnlyFans geen volledig onbekend platform meer, want beetje bij beetje zijn er verschillende publieke figuren bijgekomen om extra inkomsten te genereren door het publiceren van foto’s waarop gebruikers zich moeten abonneren, zoals het geval is van Acosta.

Naar de UFC

Op slechts 27-jarige leeftijd is de vechter al een van de grote beloften van Mexico in mixed martial arts, en ze geeft niet op bij het vervullen van een van haar grootste dromen, het bereiken van het Ultimate Fighting Championship (UFC).

Hoewel Acosta haar trouwste fans via social media uitnodigt om haar te volgen op OnlyFans, geeft ze een voorproefje aan de gebruikers die haar volgen op haar officiële Instagram-account. Waarin ze duidelijk maakt dat ze een van de mooiste MMA-vechters is in de wereld.

Bekijk ook

Andy Ruiz Jr. valt uit voor Tyson Fury gevecht in december

Andy Ruiz Jr. valt uit voor Tyson Fury gevecht in december

Volgens zijn vader zal Ruiz dit jaar niet beschikbaar zijn

'Gatver!' Vrouw Facebook baas gruwelt van UFC vechters (video)

‘Gatver!’ Vrouw Facebook baas gruwelt van UFC vechters | video

Het UFC-Vegas event van afgelopen nacht

‘Pitbull’ Freire slaat rivaal Borics uit de lucht in hevig titelgevecht

Het is onduidelijk wat de toekomst biedt voor Freire.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page