MMA-vechter (28) gezocht voor moord op neef voormalige president
Home / Nieuws / MMA-vechter (28) gezocht voor moord op neef voormalige president

MMA-vechter (28) gezocht voor moord op neef voormalige president

MMA-vechter (28) gezocht voor moord op neef voormalige president

Islam Vagabov, een bekende MMA-vechter wordt gezocht o verdenking van medeplichtigheid aan moord op de neef van de voormalige president Mukhu Aliyev van Dagestan, een van de Russisch deel republieken.

MMA-vechter, Vaganov, 28, was naar verluidt betrokken bij een aanval op de neef van Aliyev, die zwaar werd mishandeld voordat hij met ernstige verwondingen in het ziekenhuis werd opgenomen. Het slachtoffer overleed later in het ziekenhuis.

Vagabov zijn meest recente gevecht vond plaats in 2019, toen hij Ali Kushtavato versloeg door TKO in de eerste ronde. Het nieuws van de betrokkenheid van de MMA-vechter werd via social media naar buiten gebracht door journalist Magomed Bisavaliev.

Ernstig misdrijf

,,De neef van Mukhu Aliyev, drie dagen geleden in elkaar geslagen, stierf vandaag in het ziekenhuis. Ze zeggen dat MMA-vechter Islam Vagabov betrokken was bij het incident, en dat hij op de lijst met gezochte personen werd gezet”, schreef Bisavaliev, de hoofdredacteur van het tijdschrift Dagestan op zijn Instagram.

Mukhu Aliyev was het 2e hoofd van de Republiek Dagestan, als opvolger van Magomedali Magomedov in 2006. Aliyev, een ethische Avar, stond vooral bekend om zijn verzet tegen de overdracht van twee dorpen aan de grens tussen Rusland en Azerbeidzjan naar Azerbeidzjan.

Bekijk ook

Khabib: ‘Ik bijt McGregor in zijn hart, deze man is gestoord’ (video)

Khabib doet een boekje open

‘Winnen of opzouten?’ Paige VanZant’s Bare Knuckle carrière onder druk

Laten we eens kijken wat er de volgende keer gebeurt

Tja! Huilende bokser niet blij met Olympische medaille (video)

De olympische finale liep anders dan verwacht voor Whittaker.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page