Vechten tegen kanker: Groot bedrag opgehaald met vechtsport gala Nieuws
Nieuws

Vechten tegen kanker: Groot bedrag opgehaald met vechtsport gala

Vechten tegen kanker: Groot bedrag opgehaald met vechtsport gala
Vechten tegen kanker: Groot bedrag opgehaald met vechtsport gala

Afgelopen zaterdag vond in Alphen a/d Rijn het gala Vechten tegen kanker plaats, dit was de derde editie van het inmiddels jaarlijkse gala. De organisatie haalde ruim € 26.000 binnen voor de strijd tegen de slopende ziekte.

De bekende kickbokser Jamal Ben Saddik die vorig jaar bij GLORY in Rotterdam het achtman toernooi won opende het event. Ben Saddik heeft zelf de ziekte kanker overwonnen.

Er was een groot aantal belangstellenden in de zaal die de gevechten kwamen bekijken. Er hing een ongedwongen positieve sfeer in de zaal en de vechters gaven zich van hun beste kant in de ring.

Meer donaties

Verwacht wordt dat er de aankomende periode nog donaties zullen volgen. Iedere official was aanwezig met een eigen reden, steun voor een ziek familielid, of betrokkenheid bij.

De organisatie heeft aangegeven volgend jaar wederom een dergelijk event te gaan organiseren, om de strijd tegen kanker te steunen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws