Vechtbaas over straatruzie: 'Hij had moeten bukken' Nieuws
Nieuws

Vechtbaas over straatruzie: 'Hij had moeten bukken'

Vechtbaas over straatruzie: 'Hij had moeten bukken'

Dana White, UFC baas vindt dat Colby Covington anders had moeten handelen toen hij op straat werd aangevallen door Jorge Masvidal. White zegt dat Covington beter had kunnen bukken en de klap aan had moeten zien komen.

Het is duidelijk dat UFC-president White niet echt medelijden heeft met Covington. Zijn best gerangschikte weltergewicht werd door aartsrivaal Masvidal buiten een restaurant in Miami aangevallen en geslagen. Covington liep naar verluidt een gebroken tand op bij de aanval. Masvidal is sindsdien aangeklaagd voor zware mishandeling.

White werd onlangs naar het incident gevraagd waar White suggereerde dat Covington, die gezien wordt als een van de meest aanstootgevende en irritante vechters op het UFC-rooster, dit allemaal had moeten zien aankomen.

Bukken

,,Ik zeg dit de hele tijd, ten eerste, op geen enkele manier keur ik geweld goed, mijn jongens vechten met elkaar op straat en zo", zei White. ,,Maar aan de andere kant, als je te maken hebt met een man als Jorge Masvidal en je begint te praten over zijn familie. Dan moet je nadenken of je dat wel had moeten doen. "

Covington ging erg ver in het beledigen va Masvidal voor hun wedstrijd eerder dit jaar. De vechter betrok de kinderen van Masvidal in de strijd. ,,Dat had Colby niet moeten doen, wat had hij gedacht dat Jorge dit over zijn kant liet gaan. Hij had de stoot moeten zien aankomen, volgende keer kan hij beter bukken", aldus White.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws