Vechtbaas lacht om zware bedreiging! 'Hij pakt toch alleen ouderen' Nieuws
Nieuws

Vechtbaas lacht om zware bedreiging! 'Hij pakt toch alleen ouderen'

Vechtbaas lacht om zware bedreiging! 'Hij pakt toch alleen ouderen'

Dana White lacht de KO-dreiging van Jake Paul weg, de UFC-baas is niet onder de indruk van de YouTuber die vanavond de strijd aangaat met Tyron Woodley. Paul wil White knock-out slaan maar dat boeit White niks.

Nou, ik zit in de leeftijdscategorie van de jongens met wie hij vecht zegt White en lacht de KO dreiging van Jake Paul weg. ,,Het is eigenlijk logisch. Ik ben 52 jaar oud en ik zit in de leeftijdscategorie van de jongens tegen wie hij vecht", vertelde White aan verslaggevers.

,,Dus ja, ik zag dat hij (Jake Paul. red.) met me wilde vechten. Hij vecht alleen tegen 50-jarigen en bejaarden." Nu kunnen dergelijke uitspraken anderen van streek maken. Maar voor White is het allemaal normaal gezien de business waarin hij zich bevindt.

Laat hem komen

,,Laat me je wat vertellen: ga in de rij staan. Er zijn genoeg mensen die me willen aanvallen. Ga in de rij staan. Het is een lange rij, vriend. Je gaat even wachten", aldus White. ,,Nee, het boeit me niet. Dit is de business waar we in zitten. "

,,Ik zeg het ook de hele tijd tegen de vechters. We zitten niet in het vak van aardige mensen. Het is een heel gemene business. Ik zeg ook veel gemene dingen over mensen. En het hoort gewoon bij dit spel. Het is goed zo." Paul hoopt vanavond voormalig UFC-kampioen Woodley een lesje te leren, de MMA-wereld hoopt op een winst van Woodley.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws