Vechtbaas Khabib: 'Aartsrivaal welkom in organisatie' (video) Nieuws
Nieuws

Vechtbaas Khabib: 'Aartsrivaal welkom in organisatie' (video)

Vechtbaas Khabib: 'Aartsrivaal welkom in organisatie' (video)

Khabib Nurmagomedov staat open voor het inlijven van oud-rivaal Tony Ferguson. De Rus is eigenaar van vechtsport organisatie Eagle FC, en zette recent de Surinaams-Nederlandse topvechter Tyrone Spong op contract.

Als stonden zij nooit tegenover elkaar in de UFC kooi, toch waren Khabib en Ferguson aartsrivalen. De vete tussen beide vechters zal de geschiedenis van de MMA ingaan als een van de grootste gevechten die nooit heeft plaatsgevonden. Het duel stond meerdere keren op het programma, maar telkens door wisselende omstandigheden niet door.

Tijdens een recente persconferentie voor zijn Eagle FC MMA-organisatie werd Khabib gevraagd of hij zou overwegen om Ferguson te ondertekenen als hij door de UFC zou worden ontslagen. Het antwoordt was even verrassend als onverwacht.

Alles is mogelijk

,,"Alles is mogelijk", zei Khabib verwijzend naar de ondertekening van Ferguson, evenals Cody Garbrandt. ,,We staan ​​voor alles open. Over twee dagen, wanneer we weer een persconferentie zullen houden, zullen we klaar zijn om de ondertekening van Kevin Lee aan te kondigen." (Lees verder onder video).

,,We zijn dicht bij het afronden van de deal, maar er is nog niets officieel. Waarom niet? Deze jongens hebben zichzelf tijdens hun carrière opgebouwd. Ze hebben meer dan 10 gevechten in de UFC, zijn voormalige kampioenen van de UFC.” Als Kevin Lee, die onlangs is ontslagen door de UFC, tekent voor Eagle FC, zou dat misschien wel de belangrijkste ondertekening tot nu toe zijn voor de nieuwe organisatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws