Vechtbaas: Alvarez (37) vs. De la Hoya (48) 'reële mogelijkheid' Nieuws
Nieuws

Vechtbaas: Alvarez (37) vs. De la Hoya (48) 'reële mogelijkheid'

Vechtbaas: Alvarez (37) vs. De la Hoya (48) 'reële mogelijkheid'

Eddie Alvarez vs. Oscar de la Hoya is "een reële mogelijkheid", bevestigt ONE Championship baas Chatri Sityodtong. In een gesprek met MMAjunkie.com bevestigde Sityodtong dat er een zeer reële kans is dat de Alvarez vs. de la Hoya-fan zou kunnen gebeuren, en dat hij ervoor zou tekenen.

MMA-veteraan Alvarez gaf onlangs toe dat hij serieuze gesprekken voerde om te vechten tegen de la Hoya, de bokslegende die ook deel uitmaakt van het commentaar team van de Triller Fight Club. De la Hoya werd zaterdag achter de schermen weggevoerd, omdat hij onder de invloed zou zijn van stimulerende middelen en onzin uitkraamde.

Het kan

De la Hoya die onder andere commentaar moest leveren voor de wedstrijd tussen Jake Paul en Ben Askren, lijkt dus een bokswedstrijd met Alvarez te wachten. ,,Er is een reële mogelijkheid. Eddie en ik spraken erover toen hij hier in Singapore was", zegt Sityodtong. Oscar De La Hoya wil wel vechten tegen Eddie Alvarez, en ik denk dat het een killer van een gevecht zou zijn, en ik vertelde Eddie dat ik hem steunde."

,,Natuurlijk heeft ONE Championship contractuele rechten, maar ik ben een grote De La Hoya-fan, en als hij met Eddie wil knokken, ben ik er helemaal voor", aldus Sityodtong. Ook Alvarez is enthousiast: ,,Het zou een droom zijn die uitkomt, en ik denk eigenlijk dat ik verdomd goed tegen hem zou doen. Dus ik zou daar gek van worden als die jongens dat door zouden hebben", volgens een zelfverzekerde Alvarez.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws