Vechtbaas: Alvarez (37) vs. De la Hoya (48) ‘reële mogelijkheid’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Vechtbaas: Alvarez (37) vs. De la Hoya (48) ‘reële mogelijkheid’

Vechtbaas: Alvarez (37) vs. De la Hoya (48) ‘reële mogelijkheid’

Vechtbaas: Alvarez (37) vs. De la Hoya (48) 'reële mogelijkheid'

Eddie Alvarez vs. Oscar de la Hoya is “een reële mogelijkheid”, bevestigt ONE Championship baas Chatri Sityodtong. In een gesprek met MMAjunkie.com bevestigde Sityodtong dat er een zeer reële kans is dat de Alvarez vs. de la Hoya-fan zou kunnen gebeuren, en dat hij ervoor zou tekenen.

MMA-veteraan Alvarez gaf onlangs toe dat hij serieuze gesprekken voerde om te vechten tegen de la Hoya, de bokslegende die ook deel uitmaakt van het commentaar team van de Triller Fight Club. De la Hoya werd zaterdag achter de schermen weggevoerd, omdat hij onder de invloed zou zijn van stimulerende middelen en onzin uitkraamde.

Het kan

De la Hoya die onder andere commentaar moest leveren voor de wedstrijd tussen Jake Paul en Ben Askren, lijkt dus een bokswedstrijd met Alvarez te wachten. ,,Er is een reële mogelijkheid. Eddie en ik spraken erover toen hij hier in Singapore was”, zegt Sityodtong. Oscar De La Hoya wil wel vechten tegen Eddie Alvarez, en ik denk dat het een killer van een gevecht zou zijn, en ik vertelde Eddie dat ik hem steunde.”

,,Natuurlijk heeft ONE Championship contractuele rechten, maar ik ben een grote De La Hoya-fan, en als hij met Eddie wil knokken, ben ik er helemaal voor”, aldus Sityodtong. Ook Alvarez is enthousiast: ,,Het zou een droom zijn die uitkomt, en ik denk eigenlijk dat ik verdomd goed tegen hem zou doen. Dus ik zou daar gek van worden als die jongens dat door zouden hebben”, volgens een zelfverzekerde Alvarez.

Bekijk ook

Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters komt in actie op 17 juli tijdens Glory 78 in Ahoy.

Schokkende foto MMA-vechter vrijgegeven, ‘slachtoffer bomaanslag’

Phoe Thaw, die zwaar gewond werd door een bomaanslag in Birma is er niet best aan toe.

Video: ‘Dit is pas knokken, vechtsporters zijn er niks bij’

Wie denkt dat alleen vechtsporters een partijtje kunnen knokken heeft het mis.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page