VECHT CIRCUS 3 TEGEN 1: Kan het nog gekker (video) Nieuws
Nieuws

VECHT CIRCUS 3 TEGEN 1: Kan het nog gekker (video)

VECHT CIRCUS 3 TEGEN 1: Kan het nog gekker (video)

Het UFC event van afgelopen weekend waar Conor McGregor flink klop kreeg was vol met actie. Echter doen ze er in Thailand een schepje bovenop. Fight Circus brengt de meest bizarre gevechten.

De gevechten bij Fight Circus zien er misschien een beetje vreemd uit. Dus zijn een aantal analisten in dit geval de mannen van Fight Commentary Breakdowns los gegaan op een 3 tegen 1 gevecht.

Zwaar gevecht

De zwaargewicht, een Muay Thai-reus die Panda Banks heet, leek zich geen zorgen te maken over blessures. Hij slaagt erin om flink wat stoten en trappen op te vangen.

Echter verbijstert een plotseling opdoemende vechter genaamd Rando het publiek en de commentaarploeg, wanneer deze probeert in de ring te komen. Echter lijkt Panda daar niets van te willen hebben. Bekijk de video om te zien wat er dan gebeurt.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/santino-verbeek-en-illias-ennahachi-keren-februari-terug-in-actie-bij-one-championship/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws