Vasyl Lomachenko Klaar Voor Het Gevecht Van Zijn Leven Nieuws
Nieuws

Vasyl Lomachenko Klaar Voor Het Gevecht Van Zijn Leven

Vasyl Lomachenko Klaar Voor Het Gevecht Van Zijn Leven

Lomachenko Klaar Voor Het Grootste Gevecht In Zijn Carriere!

Ongeslagen Olympische Gouden Medaillewinnaar Boxer Guillermo Rigondeaux heeft de bokser Vasyl Lomachenko uitgedaagd. Vasyl's manager reageerde eindelijk op de uitdagingen gisteren dat ze de strijd om 130 pond zouden accepteren. In een interview met BoxingScene.com Alex Bornote, zei de co-manager van Rigondeaux zei dat hij Lomachenko's eerdere uitdaging accepteerde. Dit is wat beide managers er over zeggen.

Vasyl Lomachenko Klaar Voor Het Gevecht Van Zijn Leven

Manager Egis Klimas - Van Lomachenko:

"Ik ben ziek en moe van alle onzin op Twitter, de media in het algemeen, hoe dan ook, zoals Rigondeaux, die Lomachenko uitdaagt. Het is alsof Lomachenko heeft geroepen tegen (Terence) Crawford, 'Hey, kom naar 130 en we gaan vechten' en dan zeggen: 'Oké, hij is bang om me te vechten' - dit als een voorbeeld. '

"Toen Lomachenko op 126 pond vocht en een kampioen was in de 126 pond klasse, werd het aanbod op de tafel gezet om te vechten, maar toen wilden ze niet. Ik geloof dat het zelfs twee keer werd aangeboden aan Rigondeaux om tegen Lomachenko te vechten op 126 pond.

"Ze wilden niet omhoog komen in gewicht om op 126 te vechten. Ze zeiden: 'O, laten we een catch-weight maken op 124'. Maar dat is nooit gebeurd. Lomachenko is een 126 pond vechter, hij was een kampioen op 126 en hij zegt: 'Kom, we kunnen vechten.' 'Nu Lomachenko in gewicht tot 130 komt en denkt dat zelfs 135 mogelijk is, beginnen deze mannen ineens met uitdagen. Hij is nog steeds een 122-pond vechter en hij daagt Lomachenko om te gaan vechten? Maar [is hij] bereid om zelf naar de 130 te komen? Kom tot 130, dan is er geen probleemt. Dat is wat het is. Kom tot de 130 en je mag wat ons betreft tegen Lomachenko vechten. '

Alex Bornote - Manager van Guillermo Rigondeaux

"Wij accepteren uw aanbod om te vechten tegen 130 pond. Rigondeaux is de beste vechter in de wereld. Dus Team Lomachenko - de uitdaging is geaccepteerd. Nu is het jullie beurt om het na te komen, of af te wijzen. En ik geloof na wat Andre Ward het afgelopen weekend met Egis 'andere vechter heeft gedaan, ik kan garanderen dat ze deze uitdaging zullen afwijzen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws