Vandaag Uniek Ben Saunders MMA seminar bij 10th Planet Jiu Jitsu Amsterdam Nieuws
Nieuws

Vandaag Uniek Ben Saunders MMA seminar bij 10th Planet Jiu Jitsu Amsterdam

Vandaag Uniek Ben Saunders MMA seminar bij 10th Planet Jiu Jitsu Amsterdam

Ben Saunders MMA seminar bij 10th Planet Jiu Jitsu Amsterdam 5 juni 2017

Wie vandaag dus op tweede pinksterdag zijn verplichte vrije dag op een sportieve en verantwoorde manier wil doorbrengen kan terecht bij 10th Planet Jiu Jitsu Amsterdam. Deze hosten vanavond maandag 5 juni 2017, een seminar met een van de bekendste sterren van de MMA en UFC meervoudig kampioen Ben Saunders (niet te verwarren met de zanger).

Vandaag Uniek Ben Saunders MMA seminar bij 10th Planet Jiu Jitsu Amsterdam

Amsterdam MMA stad

Nu staat Amsterdam bekend om enkele MMA sportscholen zoals die van Marloes Coenen R-Grip Gym, zelf meervoudig kampioene MMA. Dat nu een 10th Planet Jiu Jitsu Amsterdam een topper als Ben Saunders heeft weten te strikken voor een seminar is uniek te noemen.

Ben Saunders (Fort Lauderdale, 13 april 1983) is een Amerikaans Mixed Martial Arts-vechter. Hij is gespecialiseerd in Jeet Kune Do-concepten. Hij verkreeg nationale bekendheid door zijn deelname aan The Ultimate Fighter: Team Hughes vs. Team Serra. (Bron: wikipedia)

Vereerd

10th Planet Jiu Jitsu Amsterdam meld op haat social media kanalen; "We zijn vereerd om UFC Veteran & BJJ zwarte band te hosten: Ben "Killa B" Saunders bij 10th Planet Jiu Jitsu Amsterdam! Iedereen is van harte welkom, alle stijlen en alle teams om aan te sluiten!"

Hoe kun je mee doen

Denk niet dat een last minute aanmelding te laat zal zijn neem contact op voor een boeking via +31 6 45756822 of stuur een whatsapp voor meer info.

Locatie Ben Saunders MMA Seminar

H.J.E. Wenckebachweg 6
1096AM Amsterdam

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws