Van Roosmalen verwacht volledig te herstellen van zwaar ongeluk Nieuws
Nieuws

Van Roosmalen verwacht volledig te herstellen van zwaar ongeluk

Van Roosmalen verwacht volledig te herstellen van zwaar ongeluk

Robin van Roosmalen raakte vorige week zwaar gewond bij een auto ongeluk waarbij zijn zus om het leven kwam. De vechter moest worden geopereerd maar herstelt nu thuis.

Nu .nl meldt vandaag dat Van Roosmalens trainer Hicham Elgaoui, verwacht dat de voormalig kampioen volledig zal herstellen. Ook wordt gehoopt op een terugkeer naar de sport.

,,Inmiddels is Robin weer thuis. De operatie is heel goed verlopen", zegt Elgaoui tegen NU.nl. ,,We gaan ervan uit dat hij volledig zal herstellen en in de toekomst weer kan vechten."

Fataal ongeluk

Van Roosmalen werd samen met zijn zus Melissa aantreden door een vrachtwagen terwijl zij stil stonden op de vluchtstrook. De jonge vrouw overleed ter plekke aan haar verwondingen. De kickbokser werd later in het ziekenhuis geopereerd aan zijn rug en heup.

De chauffeur van de vrachtwagen werd door de politie aangehouden maar later vrijgelaten. Hij blijft wel verdachte. Vrijdag is de begrafenis de zus van Van Roosmalen in Den Bosch.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/robin-van-roosmalen-ernstig-gewond-bij-ongeluk-zus-omgekomen/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws