Van kanker genezen vechter debuteert bij ONE Championship Nieuws
Nieuws

Van kanker genezen vechter debuteert bij ONE Championship

Van kanker genezen vechter debuteert bij ONE Championship

Muay Thai levenslessen redde mijn leven

Singtongnoi gelooft echter dat de levenslessen die hij tijdens zijn Muay Thai-carrière leerde, hem hielpen voorbereiden op deze uitdaging van leven of dood. "De behandeling was het moeilijkste wat ik ooit heb meegemaakt. De eerste paar weken waren niet zo erg, maar toen het eenmaal begon te werken, werd ik erg zwak en ziek. "Ik verloor gewicht, verloor mijn eetlust, de huid in mijn nek begon te branden vanwege de straling, ik was constant misselijk en braakte veel. Er waren tijden dat ik wilde opgeven, maar ik dacht aan mijn familie en zette door. "

Toevallige timing met de lancering van de ONE Super Series

De mogelijkheid om opnieuw te gaan vechten leek afgelopen toen Singtongnoi chemotherapie onderging. "Toen ik tegen de kanker vocht, dacht ik niet dat ik weer zou kunnen vechten. Ik wist niet eens zeker of ik zou gaan leven, "zei hij. Singtongnoi's gezondheid zou verbeteren toen hij merkte dat hij weer wilde vechten. De timing was toevallig omdat het samenviel met de lancering van de ONE Super Series.

Nadat ik hersteld was van kanker, begon ik weer zin te krijgen om te vechten

"Ik waardeer nu mijn gezondheid meer en wil er gebruik van maken zolang ik het nog kan. Toen ik hoorde dat ONE Championship aankondigde dat ze Muay Thai-wedstrijden zouden krijgen, was ik blij. " Toevallig zal hij op dezelfde kaart vechten als zijn Evolve MMA teamgenoot Sam-A Gaiyanghadao. Ze vochten in 2010, Singtongnoi claimde de overwinning, maar het was verre van een gemakkelijk gevecht.

Terugkeren naar de ring zal een feest zijn

ONE: 'Unstoppable Dreams' staat gepland voor het Singapore Indoor Stadium op 18 mei. Terugkeren naar competitieve actie na een afwezigheid van drie jaar is een uitdaging voor Singtongnoi, zelfs als hij veel meer ervaring heeft dan zijn Italiaanse tegenstander. Maar meer dan dat zal het een feest zijn. Een moment voor Singtongnoi om dankbaar te zijn voor alles wat hij heeft en na te denken over alles wat hij had kunnen verliezen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws