Van dakloze tot succesvol MMA vechter in de UFC, ga er maar eens aanstaan! Nieuws
Nieuws

Van dakloze tot succesvol MMA vechter in de UFC, ga er maar eens aanstaan!

Van dakloze tot succesvol MMA vechter in de UFC, ga er maar eens aanstaan!

Dakloos bestaan

Het was het najaar van 1992 en de twee maanden oude Aldrich, haar moeder en haar drie jaar oude zus woonden in een daklozenopvang in de Five Points-buurt van Denver. De vader van Aldrich was voor haar geboorte in de gevangenis beland en het familielid waar haar moeder en de kinderen had verbleven, had hen gevraagd weg te gaan. En hen zo het onzekere dakloze leven in stuurde. Als alleenstaande ouder had Aldrich's moeder niet veel geld. Ze kon geen appartement of auto betalen, dus overal waar ze moesten gaan, liepen ze. "Ze deed alles wat ze mogelijk voor ons kon doen."

"Ze deed het al jaren alleen, ze had geen ander gezin dat haar hielp. Ze had geen vrienden waar zij ons onder kon brengen. voor zover ik weet was het vechten elke dag en het doormaken, zelfs als het niet lijkt alsof morgen een geweldige dag gaat worden. "Nu 25 is er veel veranderd voor Aldrich, hoewel die vechtlust de ruggengraat vormt van haar professionele leven.

Succes

Als professionele MMA-vechter met een record van 6-2, strijdt Aldrich in de straw-gewicht divisie van de UFC. Aanstaande zaterdag op UFC 227 in Los Angeles neemt ze het op tegen Polyana Viana in een gevecht wat aangeduid wordt als een van de belangrijkste van het evenement. Een overwinning zou Aldrich drie successen achter elkaar geven in de kooi. Het laat onverlet te zeggen dat de achtergrond van een persoon maakt wat hij in de toekomst wordt, zo ook bij Aldrich die ongetwijfeld nog ver zal gaan komen in de MMA wereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws