‘Vals beschuldigd’: Bekende vechter slaat keihard terug – Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘Vals beschuldigd’: Bekende vechter slaat keihard terug

‘Vals beschuldigd’: Bekende vechter slaat keihard terug

Jose Canseco heeft zijn stilte verbroken na een snel verlies tijdens een bokswedstrijd met debutant Billy Football. Barstool Sports die het gevecht organiseerde beweerd dat Canseco expres neerging. Om zo snel geld op te strijken.

Canseco ontmoette ‘Football’ tijdens het Rough N ’Rowdy event van Barstool op 5 februari. Vroeg in de eerste ronde werd de Canseco geraakt met een paar stoten en viel op de grond. Toen hij niet meer overeind kon komen, werd het gevecht afgeblazen.

Sindsdien beschuldigde Barstool eigenaar en promotor Dave Portnoy,. Canseco van matchfixing. Wat er toe leidde dat Barstool Sportsbook alle weddenschappen op hem ongeldig maakte. Nu slaat Canseco terug en zegt dat het allemaal onzin is.

De waarheid

,,Wacht erop, wacht erop, laten we eens kijken wat er hier echt is gebeurd,” schreef Canseco. ‘Heeft iemand me ooit in mijn gezicht zien worden geslagen? Wacht op de waarheid, het komt naar een theater bij jou in de buurt”, schrijft Canseco op Twitter.

,,De reden waarom ik naar de grond ging, is omdat ik te veel gewicht op mijn rechterknie heb gelegd. Ik heb er net een operatie aan ondergaan en het is helemaal leeg. ” Portnoy zegt dat Canseco minimaal een miljoen dollar moet hebben verdiend met zijn verlies.

Bekijk ook

UFC’er Jon Jones: ‘Terugkeer wordt een probleem’

Jon Jones verwacht een zware terugkeer naar de UFC-octagon.

VIDEO: UFC’er breekt PENIS, overal bloed en veel pijn

De UFC vechter is wel wat gewend maar dit was het meest pijnlijkste ooit.

Glory titelkanshebber: ‘September zijn wij aan de beurt’

Op social media was er nogal wat commotie ontstaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page