'Vals beschuldigd': Bekende vechter slaat keihard terug Nieuws
Nieuws

'Vals beschuldigd': Bekende vechter slaat keihard terug

'Vals beschuldigd': Bekende vechter slaat keihard terug

Canseco ontmoette 'Football' tijdens het Rough N ’Rowdy event van Barstool op 5 februari. Vroeg in de eerste ronde werd de Canseco geraakt met een paar stoten en viel op de grond. Toen hij niet meer overeind kon komen, werd het gevecht afgeblazen.

Sindsdien beschuldigde Barstool eigenaar en promotor Dave Portnoy,. Canseco van matchfixing. Wat er toe leidde dat Barstool Sportsbook alle weddenschappen op hem ongeldig maakte. Nu slaat Canseco terug en zegt dat het allemaal onzin is.

De waarheid

,,Wacht erop, wacht erop, laten we eens kijken wat er hier echt is gebeurd," schreef Canseco. 'Heeft iemand me ooit in mijn gezicht zien worden geslagen? Wacht op de waarheid, het komt naar een theater bij jou in de buurt", schrijft Canseco op Twitter.

,,De reden waarom ik naar de grond ging, is omdat ik te veel gewicht op mijn rechterknie heb gelegd. Ik heb er net een operatie aan ondergaan en het is helemaal leeg. " Portnoy zegt dat Canseco minimaal een miljoen dollar moet hebben verdiend met zijn verlies.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/vechter-verdient-1-miljoen-in-5-seconden-na-expres-knock-out-verlies/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws