Vader bekende prof-voetballer slaags met MMA-vechter – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Vader bekende prof-voetballer slaags met MMA-vechter

Vader bekende prof-voetballer slaags met MMA-vechter

De vader van prof-voetballer Muhamed Bešić, de 49-jarige Meho Bešić, raakte maandag slaags met MMA-vechter Fahrudin Ferizović.

De vader van Bešić, die bij het Engelse Everton voetbalt kwam vandaag in Srebrenica in conflict met de MMA-vechter. Dit alles gebeurde slechts 15 dagen nadat Meho uit de gevangenis in Orašje werd vrijgelaten.

Het nieuws houdt de gemoederen flink bezig in Bosnië Herzegovina. De vechtpartij op straat werd gefilmd door voorbijgangers. De oorzaak zou een geldkwestie betreffen. Ferizović vertelde wat er achter het hele verhaal zit. “Hij bouwde een huis, dus leende hij 11.000 euro van mij. Dus hij is me geld schuldig,” zegt Ferizović.

Uit de gevangenis

“Er ontstonden problemen toen hij me begon te bedreigen. Dit komt vaak voor sinds hij uit de gevangenis werd vrijgelaten. Hij is verschillende keren naar de politie gegaan om aangifte te doen, en hij heeft me zelfs bedreigd. Hij stuurde me foto’s van automatische geweren, belde me op en vloekte,” vervolgd Ferizović.

“Ik heb dit allemaal naar behoren gemeld bij de politie. Ze vertelden me dat hij me zocht en dat hij een pistool bij zich had. ” Ferizović en Meho troffen elkaar op straat. “Hij crashte met zijn auto tegen mij. Ik draaide me om en ontweek hem. Hij stapte uit de auto en viel me aan. Ik probeerde hem te kalmeren, “aldus Ferizović.

Vuurwapens

“Op een gegeven moment stak hij zijn hand in zijn zak, toen pakte ik hem en sloeg hem naar het asfalt. Ik heb hem pijn gedaan, maar ik was mezelf aan het verdedigen. Ik heb getuigen dat hij begon. Ik leende het geld aan hem en zijn zoon nam de schuld over. Hij gaf me een horloge voor de rest van de schuld als borg. “

Dat horloge is een speciale serie van Wayne Rooney die werd uitgebracht toen die speler van Manchester United naar Everton verhuisde. Mohammed kreeg dat horloge omdat hij voor Everton ging spelen en gaf het aan zijn vader, en hij verpande het bij mij. Ik vertelde hem dat ik het zou teruggeven als hij me het geld gaf,” zo beschreef Ferizović.

Bekijk ook

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Viking scheids laat vechter vliegen door de UFC-kooi

Terwijl De Castro al buiten westen lag op het canvas en Danho leek de zaak verder af te willen maken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page