Home / Nieuws / Vader van Khabib nodigt Conor McGregor uit om naar Dagestan te komen

Vader van Khabib nodigt Conor McGregor uit om naar Dagestan te komen

Vader van Khabib nodigt Conor McGregor uit om naar Dagestan te komen

Ondanks de zeer harde woorden die McGregor voor hem had vóór zijn clash met Khabib Nurmagomedov op UFC 229, is Abdulmanap Nurmagomedov, de vader van Khabib, bereid om een ​​olijftak van vrede aan de Ier aan te bieden.

“Ik nodig Conor McGregor, van harte uit voor het toernooi van onze goede vriend acteur en voormalige UFC-vechter Oleg Taktarov, ” zei Abdulmanap, per Russia Today. “Ik zei dat ik hem (McGregor) voor alle beledigingen vergeef, het is belangrijk om goedhartig te zijn! ”

Ruzie

De vergeving komt nadat Khabib Nurmagomedov ruziede met McGregor’s teamgenoten na het aftikken van “The Notorious” in de vierde ronde van hun wedstrijd op UFC 229. Het gevecht heeft de onmiddellijke toekomst van Nurmagomedov , en die van zijn teamgenoten in twijfel gebracht, met Nurmagomedov die gedreigd heeft om de UFC te verlaten als ze zijn teamgenoot die McGregor aanviel ontslagen zou worden. UFC-baas Dana White houdt vol dat alles goed is en Khabib nergens heen gaat.

Straf

Pa Nurmagomedov keurde de acties van zijn zoon af na UFC 229, en zei dat zijn straf voor Khabib ernstiger zou zijn dan die van de UFC. Voor de aanval noemde McGregor hem een ​​”sidderende lafaard” en een verrader van zijn land. Ondanks de goedhartige vergeving, is het misschien niet in het beste belang van Conor om het aanbod aan te nemen om te komen trainen in Dagestan, zelfs als hij de herkansing tegen Nurmagomedov waar hij op hoopt niet voor elkaar krijgt.

Bekijk ook

MMA-VECHTER DENISE KIELHOLTZ: ‘Na dit gevecht ga ik voor de titel’

Donderdag staat de Nederlandse MMA-vechter Denise Kielholtz tegenover Kate Jackson op Bellator 247 in Milaan, ...

🎥 Mini Instagram ster slaat tegenstander knock-out en wordt moslim

Alhoewel klein van postuur is zijn naam groot ‘Likkleman’ Instagram influencer, ex-crimineel en sinds kort ...

BOEK: Vechtlegende Joop Kasteel en het gevecht van zijn leven

Joop Kasteel is een legende in de vecht- en krachtsportwereld. Binnenkort verschijnt het boek over ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page