Vader van Khabib nodigt Conor McGregor uit om naar Dagestan te komen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Vader van Khabib nodigt Conor McGregor uit om naar Dagestan te komen

Vader van Khabib nodigt Conor McGregor uit om naar Dagestan te komen

Vader van Khabib nodigt Conor McGregor uit om naar Dagestan te komen

Ondanks de zeer harde woorden die McGregor voor hem had vóór zijn clash met Khabib Nurmagomedov op UFC 229, is Abdulmanap Nurmagomedov, de vader van Khabib, bereid om een ​​olijftak van vrede aan de Ier aan te bieden.

“Ik nodig Conor McGregor, van harte uit voor het toernooi van onze goede vriend acteur en voormalige UFC-vechter Oleg Taktarov, ” zei Abdulmanap, per Russia Today. “Ik zei dat ik hem (McGregor) voor alle beledigingen vergeef, het is belangrijk om goedhartig te zijn! ”

Ruzie

De vergeving komt nadat Khabib Nurmagomedov ruziede met McGregor’s teamgenoten na het aftikken van “The Notorious” in de vierde ronde van hun wedstrijd op UFC 229. Het gevecht heeft de onmiddellijke toekomst van Nurmagomedov , en die van zijn teamgenoten in twijfel gebracht, met Nurmagomedov die gedreigd heeft om de UFC te verlaten als ze zijn teamgenoot die McGregor aanviel ontslagen zou worden. UFC-baas Dana White houdt vol dat alles goed is en Khabib nergens heen gaat.

Straf

Pa Nurmagomedov keurde de acties van zijn zoon af na UFC 229, en zei dat zijn straf voor Khabib ernstiger zou zijn dan die van de UFC. Voor de aanval noemde McGregor hem een ​​”sidderende lafaard” en een verrader van zijn land. Ondanks de goedhartige vergeving, is het misschien niet in het beste belang van Conor om het aanbod aan te nemen om te komen trainen in Dagestan, zelfs als hij de herkansing tegen Nurmagomedov waar hij op hoopt niet voor elkaar krijgt.

Bekijk ook

Glory pakt uit: 3 titelgevechten tijdens evenement op 17 juli

Het Glory 78 evenement op 17 Juli is er een met maar liefst 3 titelgevechten

⚠️ Fury vs Joshua in gevaar: Wilder wint rechtszaak

Tyson Fury vs Anthony Joshua heeft een grote horde te overwinnen

Vader en zoon pakken tag-team WWE-titels

Afgelopen nacht stond er weer een WWE-paperview op het programma

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page