Vader krijgt klappen op school: 'Pesters zoon aanpakken' (video) Nieuws
Nieuws

Vader krijgt klappen op school: 'Pesters zoon aanpakken' (video)

Vader krijgt klappen op school: 'Pesters zoon aanpakken' (video)

Een vader die verhaal kwam halen voor zijn gepeste geestelijk beperkte zoon werd in elkaar geslagen op het schoolplein. De naar verluidt oud-bokser die de pestkoppen van zijn mindervalide zoon wilde aanspreken, raakte verzeild in een massaal gevecht op de school.

De enorme vechtpartij brak uit op een Amerikaanse school vorige week nadat de man de pestkoppen van zijn zoon confronteerde. Volgens Daily Mail liep de man, gekleed in een rood T-shirt en een spijkerbroek, het schoolplein op en confronteerde hij een groep leerlingen die zijn zoon pestten.

Massaal gevecht

De 40-jarige, wiens naam niet is vrijgegeven door de politie, confronteerde vervolgens de leerlingen met hun gedrag, wat uitmondde in een enorme vechtpartij. Toen de man arriveerde, werd zijn zoon aangevallen door leerlingen, diens broer probeerde hem te beschermen.

De jongen die een geestelijke beperking heeft was dagelijks onderdeel van pesterijen. De gruwelijke video's van de vechtpartij werden op Twitter en andere sociale-mediaplatforms geplaatst en gingen viraal. Afgelopen week raakte een vader in België ook in gevecht met pesters van zijn zoon en raakten met hen in gevecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws