Vader Khabib Nurmagomedov: ‘Ik zal mijn zoon zwaarder straffen dan de UFC” Nieuws
Nieuws

Vader Khabib Nurmagomedov: ‘Ik zal mijn zoon zwaarder straffen dan de UFC”

Vader Khabib Nurmagomedov: ‘Ik zal mijn zoon zwaarder straffen dan de UFC”
Vader Khabib Nurmagomedov: ‘Ik zal mijn zoon zwaarder straffen dan de UFC”

In de Russische media liet vandaag de vader van Khabib Nurmagomedov weten dat hij niet achter de onbezonnen actie staat van zijn zoon. Die na afloop van zijn partij tegen Conor McGregor op UFC 229 afgelopen zaterdag het publiek in dook.

"Je kunt doen wat je wilt in de achthoek, er buiten zijn er kinderen, vrouwen, willekeurige mensen Mijn team staat altijd bekend om zijn discipline, vandaar dat mijn sancties tegen Khabib veel zwaarder zullen zijn dan die van UFC". Aldus Abdulmanap Nurmagomedov. Het liep erg uit de hand na de partij van Khabib tegen McGregor, en al snel werd er schande gesproken over het incident wat volgens velen een schaduw wierp over het event en de MMA als sport.

Sancties

Wat de sancties zullen zijn die Khabib van zijn vader zal ontvangen laat zich raden, feit is wel dat deze geen wangedrag toestaat binnen en buiten de kooi. Hij staat bekend als een strenge vader en trainer.

Wat de UFC voor straf op gaat leggen aan Khabib Nurmagomedov is nog niet bekend gemaakt, wel houdt men zijn vechters gage achter totdat er meer bekend is over de toedracht en het onderzoek is afgerond. Het lot van Khabib ligt overigens niet alleen in handen van de UFC of zijn vader. Ook de Gouverneur van Nevada zal een zegje moeten doen aangezien het incident in zijn staat plaatsvond.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws