Vader Floyd Mayweather daagt Connor McGregor uit: Ik ben 64 en ik kan hem verslaan – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Vader Floyd Mayweather daagt Connor McGregor uit: Ik ben 64 en ik kan hem verslaan

Vader Floyd Mayweather daagt Connor McGregor uit: Ik ben 64 en ik kan hem verslaan

Ik ben 64 en ik kan McGregor verslaan zo zegt de vader van Floyd Mayweather

Als Conor McGregor geen gevecht met Floyd Mayweather aan wil gaan, zou hij misschien het volgende het beste gevecht kunnen boeken namelijk: Floyd Mayweather’s vader.

Mayweather Senior, sprak met FightHype.com afgelopen week en hij heeft niet alleen scepticisme uitgesproken over het verlangen van McGregor om met zijn zoon te vechten en te verslaan, maar hij bood de UFC-kampioen zelf aan om met hem een gevecht aan te gaan.

Angst voor het gevecht

Hij wil dat gevecht niet. Floyd zal hem ondersteboven slaan,’ zei Mayweather Senior, volgens Jed Meshew van MMA Fighting. ‘Dat is zoiets als zoals jij en Floyd in de ring! Hij ziet er slecht uit in de ring. Dat is een goede deal. Ze hebben al het beste getoond dat hij heeft.

Hij doet niets anders dan praten! Ik heb ze al op de tv al verteld, vergeet Floyd. Laten we Floyd naar de kant gooien. Hier ben ik, ik ben een 64-jarige man en ik sla je verrot, Ik zal McGregor uitdagen! ‘Wanneer hij het wil, waar hij het wil, laten we er voor gaan!

Basis boksvaardigheden

In een eerdere interview stelde Mayweather Senior. eigenlijk voor dat McGregor’s basis boksvaardigheden niet zo slecht waren, maar hij geeft McGregor nog steeds de kans om zijn zoon, of zichzelf blijkbaar, te verslaan.

Ik vertel je nu nu, hij kan alles doen wat hij wil doen, maar deze man weet niets over hoe je je lichaam goed kunt krijgen en de tijd en alles wat je moet doen, of hij dom is? Ik weet er niks van, “zei Mayweather Senior. Wat ik wel weet is dat hem een lesje boksen zal leren.

Of McGregor de uitdaging aan zal gaan tegen Mayweather Senior of dat hij deze überhaupt serieus neemt is nog niet bekend. Dat hij zal reageren staat buiten kijf, McGregor kennende zal hij nog wel even met iets uit de hoge hoed komen.

Bekijk ook

China’s gevaarlijkste kickbokser tekent bij ONE Championship

Hij is nu klaar om zijn geweldige carrière voort te zetten

Brute Head Kick ‘KO’: Vechter naar de vlakte (video)

Tijdens het Shlemenko FC evenement in Omsk afgelopen weekend viel er een dikke KO te bewonderen

‘KO’: Geraldo, zoon van Nieky Holzken stompt rivaal door de ring

Dat de appel niet ver van de boom valt in de familie Holkzen is al lang bekend.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page