VADER BOKSKAMPIOEN FURY: 'Ik sterf in de ring tegen Mike Tyson'
Home / Nieuws / VADER BOKSKAMPIOEN FURY: ‘Ik sterf in de ring tegen Mike Tyson’

VADER BOKSKAMPIOEN FURY: ‘Ik sterf in de ring tegen Mike Tyson’

VADER BOKSKAMPIOEN FURY: 'Ik sterf in de ring tegen Mike Tyson'

De vader van Tyson Fury zegt dat hij bereid is te sterven in een gevecht tegen Mike Tyson. John Fury is bereid de bokslegende tegemoet te treden.

Nu de 54-jarige Mike Tyson zijn comeback gaat maken, stonden een aantal kandidaten in de rij en Roy Jones Jr staat inmiddels gematched tegen “Iron Mike”. Maar de 56-jarige John Fury wil ook de voormalige zwaargewicht kampioen uitdagen.

Zoon Tyson, die vernoemd is naar “Iron Mike”, staat binnenkort ook weer in de ring tegen Deontay Wilder of Anthony Joshua. En Fury Senior ziet een potje knokken ook wel zitten; “Ik waardeer mijn leven niet hoog. Maar laat me je iets vertellen, Mike Tyson is het waard om een demowedstrijd mee te doen,”aldus John Fury in een video.

Blote vuist boksen

Hij vervolgde: “Ik zal tegen Mike Tyson vechten, ik weet dat hij de naam van mijn jongen elke vijf minuten noemt, dus hier ben ik dan. John Fury verbergt zich voor niemand, zelfs niet voor de koning van alle mannen. Ik ben zo wild als een Amerikaanse Yankee en ik zal sterven voordat ik opgeef.”

John Fury had een eigen professionele vechtcarrière met 13 professionele wedstrijden. Hij vocht ook met blote vuisten in het bare knuckle boksen en beweerde dat hij £ 100.000 in één gevecht won. Een waardig tegenstander dus voor bokslegende Tyson.

Bekijk ook

Zure verliezer! ‘Rot op uit die boksring’ (video)

Je bent een echte kampioen, vergeet de rest.

Multitalent Geraldo Holzken wint ZNL-bokstitel

De jonge Holzken kan met recht een van Nederlands grootste multitalenten genoemd worden

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page