Usyk een gevaar voor Joshua als zwaargewicht, zegt David Price Nieuws
Nieuws

Usyk een gevaar voor Joshua als zwaargewicht, zegt David Price

Usyk een gevaar voor Joshua als zwaargewicht, zegt David Price

Alexandr Usyk zag afgelopen weekend opnieuw zijn sterren status stijgen

Dit gebeurde toen de Oekraïener de cruiserweight divisie verenigde in een slopende partij tegen Mairis Briedis. De 32-jarige bokser heeft de WBC-titel toegevoegd aan zijn WBO-versie en is slechts één stap verwijderd van het oppakken van twee extra titels in de World Boxing Super Series-finale. Onlangs is Usyk in één adem genoemd met Anthony Joshua, toen de Olympische gouden medaillewinnaar verklaarde dat hij in de toekomst openstaat voor de strijd tegen de huidige zwaargewicht-kampioen met drie gordels.

Usyk een gevaar voor Joshua als zwaargewicht, zegt David Price

Usyk een bedreiging voor iedereen als hij naar de zwaargewicht divisie zou gaan

Joshua's rivaal David Price, gelooft dat Usyk een bedreiging vormt voor iemand zodra hij de overstap boven de 200 pond maakt. Usyk is momenteel een duidelijke favoriet voor het WBSS-toernooi, waarvan Price zegt dat het winnen vruchten kan afwerpen. Op de vraag of Usyk een gevaar voor Joshua zou zijn, antwoordde Price: "Zeker omdat zijn beweging geweldig is, kan hij, zelfs als een kleiner, sneller zwaargewicht, problemen veroorzaken voor de grote jongens. Jongens hebben het eerder gedaan en Usyk is gewoon op een ander niveau. "

Boksers hebben het eerder gedaan, kijk naar Roy Jones Jr.

"Als Usyk naar boven gaat in gewicht, waar Joshua op dit moment de belangrijkste man is, wort hij een gevaar, hij (Usyk) is nog steeds aan het leren en daarom is hij een gevaar." Price nam ook de tijd om te verwijzen naar enkele eerdere vechters die verder groeiden samen met de zwaardere jongens voordat ze de WBSS verlieten. "Boksers hebben het eerder gedaan, kijk naar Roy Jones Jr. hij veroorzaakte problemen voor jongens in alle verschillende gewichtsklassen, Holyfield is een ander die opschoof in gewicht en de zwaargewichten te lijf ging en slaagde.

"De WBSS is fantastisch, het is absoluut baanbrekend wat ze hebben gedaan. Het hele systeem en de titels, plus het bereiken van een wereldwijd publiek, het was echt goed om te zien," voegde Price toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws