Home / Nieuws / Brekend Nieuws: Uriah Hall ingestort en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd!

Brekend Nieuws: Uriah Hall ingestort en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd!

Op weg naar de Weigh-ins voor UFC Fight Night 124 is Uriah Hall ingestort en afgevoerd naar het ziekenhuis!

Het UFC Fight Night 124 event beleeft een klein drama beleeft nu Uriah Hall blijkt te zijn ingestort en met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. Gevolg van gewichtsvermindering? Andere oorzaken? De speculaties gingen van hand tot hand vooral op social media. Divers bronnen melden dat de vechter goed op zijn gewicht was. Echter stond hij wel gepland voor een gevecht in een lichtere gewicht klasse. Heel twitter ontplofte met medeleven waar de andere fel uithaalde naar het weight cutten, (gewicht verminderen).

Brekend Nieuws: Uriah Hall ingestort en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd!
Foto: UFC

Nierfalen of extreem afvallen voor de wedstrijd

Vitor Belfort zou de tegenstander zijn van Uriah Hall, echter blijft deze zonder tegenstander en vervalt de wedstrijd. John Morgan reporter voor MMA Junkie rapporteerde dat Hall last van zijn nieren had, instortte, maar in stabile toestand in het ziekenhuis ligt en slaapt. “Hij was maar een pond van zijn gewicht af”, zegt Morgan in een tweet. “Maar complicaties forceerde de afgelasting van het gevecht, en de spoed ziekenhuis opname”, aldus Morgan.

Veel uitvallers bij de UFC door gewichtsproblemen

Een feit is dat er in de 18 maanden voorafgaand aan de implementatie van de vroege wegingen voor MMA, een totaal van 17 vechters het gewicht voor UFC wedstrijden miste. In de 18 maanden sinds: hebben 51 vechters hun gewicht gemist of hebben niet kunnen wegen voor UFC wedstrijden. Een slecht teken en wellicht eens zaak voor de UFC om haar beleid eens onder de loep te nemen. Vechters lopen teveel risico’s door het extreme wisselen van gewicht. Neem een voorbeeld aan Connor McGregor die een gewichtsklasse lager ging vechten, en als een gratenpakhuis de kooi instapte, Is het “all for the money”, of wordt men nu eens verstandig?

Bekijk ook

GLORY 60: Harut Grigorian geblesseerd, Vienot vs. Doumbe voor de weltergewicht titel

GLORY 60: Harut Grigorian zegt af, Vienot vs. Doumbe voor de weltergewicht titel

Het nieuws dat Harut Grigorian zijn titel niet zal verdedigen zaterdagavond in Lyon tijdens Glory ...