Update: Peter Aerts & Ernesto Hoost Seminar Nieuws
Nieuws

Update: Peter Aerts & Ernesto Hoost Seminar

Update: Peter Aerts & Ernesto Hoost Seminar

Update Peter Aerts & Ernesto Hoost Seminar 25 juni 2017

Het gaat hard met de kaartverkoop voor het unieke seminar wat gezamenlijk gegeven wordt door K1 grootheden Peter Aerts en Ernesto Hoost. Deze vindt plaats in Noord Holland, namelijk in het Sportcentrum te Hoorn. Echter wil de organisatie door de grote belangstelling iedereen de kans geven zich alsnog aan te melden, en laten wij eerlijk zijn dit is een unieke kans die je niet mag missen.

Veel aanmeldingen

Al eerder melden wij als eerste dat dit seminar plaats zou vinden, dat heeft geen wind eieren gelegd want de interesse en toeloop is fantastisch te noemen. Geïnteresseerden uit geheel Nederland hebben gereageerd en alreeds kaarten besteld.

Aanvullende informatie

Deze twee K1 Kings hebben besloten tot gezamenlijke krachten en zij zullen op 25 juni twee Kickboxing Seminars in Sportcentrum Hoorn te Hoorn, Nederland, hosten.
Het is de eerste keer dat ze dit samen doen! Dus mis deze gelegenheid niet !!! De training is toegankelijk voor elk niveau. Kluisjes en douches zijn beschikbaar.

  • Seminar 1 start: 11.00 uur tot 13.00 uur (ingang 10.30 uur)
  • Seminar 2 start: 15.00 uur tot 17.00 uur (toegang 14.30 uur)

Toegangsprijs € 37,50 via paylink
Reserveer nu voordat het te laat is !!!

Update: Peter Aerts & Ernesto Hoost Seminar
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws