UPDATE: Moord op MMA-vechter, man bekend medeplichtigheid Nieuws
Nieuws

UPDATE: Moord op MMA-vechter, man bekend medeplichtigheid

UPDATE: Moord op MMA-vechter, man bekend medeplichtigheid

Fau Vake, MMA-vechter en trainingsmaat van UFC-kampioen Israel Adesanya overleed op 23 mei in het ziekenhuis na een brute aanval een week eerder door een aantal mannen. Verdachten werden al snel gearresteerd en een daarvan bekend een van de aanvallers te zijn geweest.

MMA-vechter Vake stierf in het Auckland City Hospital (Nieuw-Zeeland) na een aanval in de binnenstad van Auckland. Vier mannen die wegens het incident werden aangeklaagd, verschenen vandaag voor de rechter bij het Hooggerechtshof in Auckland.

Bekentenis

Ofa He Mooni Folau 29, gaf toe Fau Vake en Ika Vake aan te hebben aangevallen op 16 mei in Auckland. Een andere verdachte blijft volhouden niets met de zaak van doen te hebben. Folau heeft toegegeven de vechter te hebben verwond.

Folau, inmiddels beschuldigd van doodslag pleitte niet schuldig en zijn advocaat, Louise Freyer, vroeg om het anoniem houden van haar client. De Rechtbank een procesdatum voor de drie mannen vastgesteld naast Folau voor oktober 2022 en op 29 juli zal een hoorzitting houden over het al dan niet vrijgeven van de namen van de verdachten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws