Unieke kans: Stagiair gezocht voor Kingdom Fight Gym Cambodja Nieuws
Nieuws

Unieke kans: Stagiair gezocht voor Kingdom Fight Gym Cambodja

Unieke kans: Stagiair gezocht voor Kingdom Fight Gym Cambodja
Unieke kans: Stagiair gezocht voor Kingdom Fight Gym Cambodja

Voor de echte vechtsportliefhebber is er een unieke kans ontstaan. Kingdom Fight Gym in Cambodja, welke voortgekomen is als initiatief uit Nederland, Ernesto Hoost en Andy Souwer als ambassadeurs heeft, zoekt een stagiair.

Kingdom Fight Gym ondersteunt en ontwikkeld vechtsport talent in Cambodja. Recentelijk is een van hun jonge vechters toegetreden tot een van de grootste vechtsport organisaties ter wereld, ONE Championship.

"Voor onze gym in Cambodja zijn we op zoek naar een Stagiair voor een jaar die de dagelijkse operationele en marketing taken op zich kan nemen, " zegt Mark van Dongen.

Unieke kans

"We zijn op zoek naar iemand met een marketing achtergrond die affiniteit heeft met sport of andersom. Een vrijwilliger in ruil voor gratis training is ook een van de mogelijkheden, " vervolgt hij.

Lijkt het je wat om een unieke ervaring op te doen, neem dan contact op met Mark van Dongen (mark@kingdomfightgym.com), hij verteld je graag meer over Kingdom Fight Gym.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws