Home / Nieuws / Uniek seminar kickbokslegendes Andy Souwer en Ernesto Hoost

Uniek seminar kickbokslegendes Andy Souwer en Ernesto Hoost

Uniek seminar kickbokslegendes Andy Souwer en Ernesto Hoost

Kingdom Fight Gym ambassadeurs Andy Souwer en Ernesto Hoost slaan de handen ineen.

Om bij te dragen aan de sociale doelen van KFG en stichting Youth Matters zullen Hoost en Souwer kosteloos een enerverend seminar gaan verzorgen in Breda op 29 september.

Het event zal bestaan uit 2 seminars van ongeveer 2 uur. Als afsluiting zal er een loterij worden gehouden waarbij je leuke prijzen kunt winnen zoals een PT van een van de kickboks legendes of bijvoorbeeld een maand lang gratis trainen bij KFG in Cambodja.

Doe je ook mee?

Door deel te nemen aan het seminar krijg je niet alleen de kans om te leren van legendarische kickboksers, ook draag je direct bij aan een kansrijke toekomst voor jongeren in Cambodja! Aangezien Ernesto en Andy dit kosteloos verzorgen zal de opbrengst voor 100 % naar de sociale doelen gaan.

Om mee te doen aan het seminar, of wil je meer info kan er worden aangemeld door hier te klikken.

Bekijk ook

Overval vrouwelijke bokskampioen: ‘Ik bleef in zijn ballen slaan’

Twee overvallers ontdekten afgelopen weekend dat ze de verkeerde vrouw hadden uitgekozen om mee te rotzooien, toen deze een Golden Gloves-kampioen bleek te zijn.

Wij spraken met de Vechtsportautoriteit over het streven naar een gereguleerde, veilige, gezonde en goed georganiseerde vechtsportsector!

Vechtsportautoriteit trekt teugels aan: Waarschuwt sportscholen

De Nederlandse Vechtsportautoriteit (VA) kondigde afgelopen week maatregelen aan tegen sportscholen die niet gesanctioneerde vechtsport evenementen houden.

Video: MMA-vechter trapt ‘nep’ Bruce Lee bruut knock-out

Een gevecht tussen MMA versus traditionele vechtsporten in China eindigt in een brute KO.