Home / Nieuws / Ultieme World Cup Sambo Wrestling: ‘Nederlandse delegatie afgereisd naar Rusland’

Ultieme World Cup Sambo Wrestling: ‘Nederlandse delegatie afgereisd naar Rusland’

Op de foto van links naar rechts: Witaly Homeylev,, Arya Sheikh Hosseini, Felipe Homeylev (assistent bondscoach) en Andrey Homeylev (bondstrainer)

De Ultieme World Cup Sambo Wrestling ’18 voor heavy weights vanaf 100 kg vindt plaats in Sochi, Rusland op 8 december. Het toernooi  wordt georganiseerd voor het jubileum van 80 jaar Sambosport.

De Nederlandse Samboka Arya Sheikh Hosseini is ten tijde van de Wereld Kampioenschappen te Boekarest Roemenië hiervoor persoonlijk uitgenodigd.

Sheikh Hosseini zal als een van de zestien genodigden deelnemen aan dit prestigieus toernooi in Sochi. De assistent bondscoach Felipe Homeylev zal hem hierin begeleiden en coachen.

LEES OOK: Brons voor sambo debutant Chevelle Fransen

Groei

Donderdagavond is de Nederlandse delegatie naar Sochi in Rusland vertrokken. Het Sambo maakt in Nederland een opbloei mee, verwacht wordt dat Sheikh Hosseini hoge ogen zal gooien op het toernooi.


Bekijk ook

MMA Nieuws: UFC sluit ‘miljoenen’ deal met Cannabis producent

De Amerikaanse MMA-vechtsport organisatie UFC, heeft een 'exclusief, meerjarig, multi-miljoen dollar deal gesloten met Aurora Cannabis Inc.

UFC nieuws: Conor McGregor loopt flinke blessure op

Er is de laatste tijd veel gesproken over de mogelijke terugkeer van Conor McGregor.

Ramadan: Kickboks scholen zetten ’s nachts deuren open

Voor de moslim gemeenschap is de ramadan al weer even ingegaan, voor de top sporters onder hen betekent dit aanpassen om op peil te blijven.

REGIO NIEUWS UITGELICHT