Uitzichtloos?: Sportscholen op z'n vroegst mei weer open Nieuws
Nieuws

Uitzichtloos?: Sportscholen op z'n vroegst mei weer open

Uitzichtloos?: Sportscholen op z'n vroegst mei weer open

Tijdens de persconferentie gisteren is er niets bekend gemaakt over de openstelling van de sportscholen. Als we de lijn va de overheid volgen zou midden mei de boel weer open kunnen gaan. Dan wordt binnensporten waarschijnlijk ook weer mogelijk.

De overheid gebruikt een stappenplan om op een gestaag en in veler ogen erg traag tempo Nederland weer open te gooien. Het kan niet ontkent worden dat naast de ondernemers ook sportend Nederland wacht op de hergeboorte van ons land.

Van het slot

Alles bepalend is en blijven de ziekenhuis opnames van patiënten met een Covid-19 besmetting. Om nog meer te versoepelen moet het aantal besmettingen en ziekenhuis opnames drastisch gedaald zijn. Op zich een logische lijn, "maar hoe lang houden we het nog vol", is een veel gehoorde kreet.

Volgens de minister president kan het land niet in één keer van het slot. Voor de sportscholen lijkt het verstandig zich te richten op 11 mei waar volgens de ingezet lijn weer binnen gesport mag worden.

Uitzichtloos?: Sportscholen op z'n vroegst mei weer open
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws