McGregor haakt af! 'Rolstoelbokswedstrijd komt later wel'
Home / Nieuws / McGregor haakt af! ‘Rolstoelbokswedstrijd komt later wel’

McGregor haakt af! ‘Rolstoelbokswedstrijd komt later wel’

Conor McGregor’s, voormalig UFC-kampioen, moet de handschoenen aantrekken in een rolstoelbokswedstrijd voor een goed doel, maar hij heeft meer tijd nodig om te herstellen.

De Ierse superster McGregor meldde gisteren dat hij op 11 september tegen Al Foran, een McGregor-impressionist, zou boksen tijdens een liefdadigheidswedstrijd voor de Ierse rolstoelvereniging. Echter kwam afgelopen nacht een verzoek om uitstel.

UFC ligt dwars?

Het probleem, schreef McGregor, was de tijdlijn. Te midden van een rigoureus herstel- en fysiotherapieregime voor het been dat hij brak in zijn UFC 264-trilogie tegen Dustin Poirier, zei de ex-kampioen dat hij pas in de herfst klaar zou zijn om de ring in te gaan.

Of de blessure inderdaad de reden is wordt betwijfeld. Een eerder door McGregor verzonnen benefietwedstrijd werd geblokkeerd door de UFC. Voordat ze werden geboekt voor een trilogie, stemden McGregor en Poirier in met een liefdadigheidsbokswedstrijd. Het is onduidelijk of de rolstoelwedstrijd ook hierdoor niet door mag gaan.

Bekijk ook

‘1e KO winst!’ Vechter compleet uit zijn dak na overwinning

Gracie liet een vlaag van stoten los

UFC is terug! TV Gids; Smith vs. Spann live kijken vannacht

Topgevechten die je niet mag missen. En je hoeft niet vroeg op!

Makkie! Glory knokker sloopt rivaal in MMA-debuut (video)

Asa Ten Pow, Glory kickbokser maakte afgelopen nacht zijn MMA-debuut

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page