Uitslagen Oostenrijkse Classics Kickboxing World Cup Nieuws
Nieuws

Uitslagen Oostenrijkse Classics Kickboxing World Cup

Uitslagen Oostenrijkse Classics Kickboxing World Cup
Foto: AIMS/WAKO
Foto: AIMS/WAKO

Oostenrijkse Classics Kickboxing World Cup Uitslagen 21-23 april

Foto: AIMS/WAKO
Foto: AIMS/WAKO

Innsbruck, 21-23 april 2017, de 20e verjaardag voor een geweldig kickboxing toernooi dit jaar was een feest van sport en eerlijk spel. Er waren maar liefst 32 WAKO-landen vertegenwoordigd met 2176 inzendingen van ruim 242 vechtsport clubs maakten deze Oostenrijkse Klassiekers speciaal weer.

32 WAKO-landen vertegenwoordigd met 2176 inzendingen in het geval van 242 clubs maakten deze Oostenrijkse Klassiekers speciaal weer.

K1, volledig contact, kicklicht, lichtcontact en puntstrijd waren disciplines op het schema.

Zelfs de gastheer had een van de talrijke team-326 atleten, de meest talrijke Italiaanse team: record van 398 atleten bevestigde Italië als een van de beste kickboxing naties in WAKO.

Zelfs Irak (2) en Verenigde Staten (7) hadden vertegenwoordigers, wat dit toernooi nog meer prestigieuze maakt.

Italië, Oostenrijk, Duitsland, Hongarije en Tsjechië waren vijf de beste naties in de medaille statistieken.

In de rangorde zijn de beste teams / clubs: Tsjechische volledige contactbond (Cze), Kiralyteam Kickboxing Academy (Hun) en Kickboxing zveza Slovenie (Slo).

Foto: AIMS/WAKO
Foto: AIMS/WAKO

Grote kampioen in Junior mannelijke divisie was Everill Eliah, Team Top Ten UK en Grand Champion opengewicht senior mannelijk opnieuw dit jaar was Roman Brundl.

Grand Champion junior vrouwelijke trofee ging naar Angelino Domenica, Team Barrus Italië en in senior divisie was de beste dame de Nagy Henrietta Kiralyteam Kickboxing Academy.

Point Fighting Grand Champion Open Weight Senioren mannen was de categorie met het hoogste aantal inzendingen: 38 in totaal en achter gaat categorie punt vechten senior mannen -79 kg met de 34 inzendingen.

De WAKO President was aanwezig bij de Beker uitreiking, evenals de burgemeester van de Innsbruck, die zeer geïnteresseerd was in WAKO disciplines en wedstrijden.

TIJD TAFEL van het toernooi:

Foto: WAKO/AIMS
Foto: WAKO/AIMS

Vrijdag 21 april 2017
4 uur begonnen Volledige contact, K1
5 uur begon Team gevecht, onder groene banden en beginners Point fighting

Zaterdag 22 april 2017
9.00 uur begon Grand Champion, juniors en senioren, Point fighting alle categorieën en ringsporten, halve finales en finales, Lichtcontact en Kick Light: van 10.00 tot 14.00 uur

Zondag 23 april 2017
9.00 uur begonnen Light contact, kick-light en ring sport finales

Over (WAKO)

WAKO startte zijn activiteiten in Europa in 1976. De oprichter was de heer Georg Bruckner uit Berlijn, die in 1978 de eerste wereldkampioenschappen in halve en volledige contact karate heeft gepromoveerd (zoals het in die tijd werd genoemd), met 110 concurrenten die 18 landen vertegenwoordigen. WAKO creëerde meteen de regels en voorschriften voor de nieuwe vechtsport en trad vanaf het begin op als de authentieke Kickboxing Federation in de wereld. In het kampioenschap worden alleen nationale teams geaccepteerd. Elk lidland kan slechts 1 concurrent presenteren in elke gewichtsklasse, het beste, "la creme de la creme". Onze wereldkampioenschappen zijn NIET open competities waar iedereen kan proberen, een paar dollar te besteden, 'World Champ' worden, zoals ze bijna elke week in de VS doen.

Elke concurrent heeft een lange selectie in zijn land doorgegaan voordat hij in WAKO toernooien heeft meegemaakt en normaal gesproken is hij de nationale kampioen van zijn gewichtsklasse in die bepaalde kickboxing stijl. (WAKO biedt 7 verschillende stijlen: semi contact, lichtcontact, kick-light, volledig contact, low-kick, K1 Rules en muzikale vormen: 4 stijlen zijn op tatami of matten, 3 in de ring). Daarom garandeert WAKO de best mogelijke kickboxing gevechten en zijn gouden medaillewinnaars zijn echte kampioenen. WAKO kan vandaag op 118 aangesloten landen rekenen op de 5 continenten, en in de meeste gevallen combineert WAKO de sterkste en beste nationale kickboxing organisaties. WAKO heeft vandaag 85 geassocieerde nationale federaties die officieel erkend worden door hun nationale olympische comités of door Hun hoogste overheidsautoriteiten van de overheid.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws