Uitslagen Lion Fight 36 Nieuws
Nieuws

Uitslagen Lion Fight 36

Uitslagen Lion Fight 36

Uitslagen Lion Fight 36 Verenigde Staten

Aangezien de vechtsport wereld best groot is en bijna dagelijks evenementen en gala's plaatsvinden is het haast onmogelijk om deze allen te vermelden. Eentje willen wij er toch even uitlichten namelijk Lion Fight 36 dat plaats vond op 27 april jl. in het Foxwoods Resort Casino in Mashantucket, Connecticut (Verenigde Staten). Een land dat vele goede vechters heeft voortgebracht en veel talent herbergt zo zijn de Verenigde Staten te kenmerken.

Uitslagen Lion Fight 36

Het belangrijkste gevecht

Het belangrijkste gevecht van de nacht was 'Mr. Lightning" Lerdsila,( PhuketTopTeam) tegen Jacob Hebeisen. Lion Fight lichtgewicht kampioen Sergio Wielzen was oorspronkelijk gevraagd om zijn titel tegen Lerdsila te verdedigen, maar een onbekend letsel dwong een late verandering en Hebeisen stapte in als vervanging. Het gevecht werd gedomineerd door Lerdsila, want hij was te snel voor Hebeisen. In de tweede ronde eindigde hij het gevecht voor Hebeisen met een trap naar het hoofd.

In het co-main-evenement gingen Paul Banasiak en Brett Hlavacek er beiden voor in een strakke strijd. De strijd begon traag, omdat het leek dat beide vechters elkaar voelden, maar als de rondes voorbij kwamen, werd Banasiak agressiever en was koning van de ring. Banasiak liet een fijn spel zien, hij zorgde ervoor dat hij knieën aan het lichaam leverde telkens als ze in een clinch raakte. De jury gaf Banasiak met een unaniem besluit overwinning, hij verbetert nu zijn record naar 5-0.

Geweldige overwinning

De ster van de avond zou Eddie Abasolo moeten zijn. Het CSA-product mocht eindelijk zijn talent voor een groot tv-publiek laten zien. Hij vocht tegen PJ Sweda gezet. Hij begon met het aanvallen van de benen van Sweda en begon toen met de kick in het lichaam. Zijn handen acties zagen er ook goed uit, hij gooide mooie combinaties naar het hoofd en het lichaam. In de vijfde ronde stootte rechts naar het lichaam Sweda naar beneden, die op het canvas belandde. Hij was in staat om de telling te verslaan, maar toen de actie hervatte, ging Abasolo weer terug naar het lichaam. Hij sloeg Sweda's hoofd terug met een gemene uppercut en ging van links naar links en de scheidsrechter had genoeg gezien toen hij ingedraaid was om de strijd te stoppen. Geweldige overwinning voor Abasolo, iemand die je zeker in de gaten houden moet. En vast en zeker eens zal opduiken in het K1 circuit!

In andere actie verbeterde Chip Moraza-Pollard zijn record naar 4-0 met een derde ronde (T) KO over Matt Coleman.

Lion Fight 36 Resultaten:

Lerdsila PhuketTopTeam def. Jacob Hebeisen via KO (Head Kick) om 2:16 van Rd. 2
Paul Banasiak def. Brett Hlavacek via unaniem besluit
Amadeu Cristiano def. DC Pratt via unaniem besluit
Chip Moraza-Pollard def. Matt Coleman via (T) KO om 0:30 van Rd. 3
Eddie Abasolo def. PJ Sweda via (T) KO om 1:36 van Rd. 5
Amine Ballafrikh def. Jonathan George via unaniem besluit

Julian Nguyen def. Trevor Ragin via unaniem besluit

U kunt Lerdsila's sterre KO hieronder zien en andere hoogtepunten van Lion Fight 36.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws