Uitslagen Kerner Thai 2: Jimmy Vienot te sterk voor Serginio Kanters! Nieuws
Nieuws

Uitslagen Kerner Thai 2: Jimmy Vienot te sterk voor Serginio Kanters!

Uitslagen Kerner Thai 2: Jimmy Vienot te sterk voor Serginio Kanters!

Gisteren zaterdag 6 januari 2018, vond de tweede editie van KERNER THAI plaats.

Het Kerner 2 evenement was voorzien van zes gevechten Pro Muay Thai met de komst van Superbank kampioen en vechter de transgender Nong ROSE. Echter stond ook Serginio Kanters in de ring tegen Jimmy Vienot, echter was deze te sterk voor Kanters. Ook Nong rosé keek tegen een verlies aan door Akram Hamidi, die via split decision de partij naar zich toe trok.

Uitslagen Kerner Thai 2: Jimmy Vienot te sterk voor Serginio Kanters!

Nong Rose kwam niet aan de bak in de partij tegen Hamidi Akram

Hamidi Akram stond tegenover ​​de Thaise Nong ROSE het was een zeer geëngageerde strijd, de kampioen van Frankrijk was zeer agressief vanaf de eerste seconden tot het einde van de 5e ronde verrast spannedende partij. De Thai had moeite om deel te nemen aan dit gevecht, maar konden eindelijk clinchen maar het was te laat. Superbank vs Meyer was waarschijnlijk de partij waar men het meest van verwachte en het stelde niet teleur. Ondanks de vele pogingen was MEYER er niet in geslaagd om op de voormalig kampioen van het Lumpini en Rajadamnern stadion te verslaan.

Kanters stelt helaas teleur

Na 4 eerdere verliezen was alles er aan gelegen voor Jimmy VIENOT om te winnen tegen de Nederlander Serginio KANTERS die technisch niet veel liet zien. Jimmy is een Muay specialist en varieerde aanvallen, terwijl het houden van een bepaalde snelheid de strijd intensiveerde, Kanters kwam helaas niet in de partij waardoor Vienot won via eenduidigheid van stemmen..

Volledige Uitslagen Kerner Thai 2

SUPERBANK Sakchaichote verslaat Artur MEYER met eenduidigheid van stemmen
Akram HAMIDI verslaat Nong ROSE door een split decision
Jimmy VIENOT verslaat Serginio KANTERS met eenduidigheid van stemmen
Johann FAUVEAU tegen Mohamed SOUANE - Vechten geannuleerd na het besluit van de arts tijdens het medische onderzoek vóór de partij.
Gaetan DAMBO verslaat Mohamed SOUMAH door TKO in ronde 1
Sulivan KERNER verslaat Jeremy MONTEIRO met eenduidig besluit
Anouar EL KARKOURI tegen Ludovic HOAREAU - No Contest

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws