Uitslagen Bellator 187: McKee vs Moore Nieuws
Nieuws

Uitslagen Bellator 187: McKee vs Moore

Uitslagen Bellator 187: McKee vs Moore

Vedergewicht prospect A.J. McKee hield zijn perfecte carrière-record intact in het hoofdevenement van Bellator 187

Echter was het UFC-superster Conor McGregor die de schijnwerpers stal met een vreemde actie op het evenement van gisteren (vrijdag). McKee scoorde een derde ronde technische knockdown overwinning op Brian Moore.

McKee's overwinning werd echter overschaduwd door een verfoeilijke Conor McGregor actie die volgde op een eerdere overwinning door zijn team maat SBG Ireland Charlie Ward (4-3 MMA, 1-0 BMMA), die een eerste overwinning behaalde op TKO van John Redmond (7- 13 MMA, 0-1 BMMA). McGregor, die tijdens het evenement niet als een vergunde cornerman diende, rende de kooi in om met zijn teamgenoot te vieren en duwde Marc Goddard tegen de grond. En de veteraanscheidsrechter probeerde de UFC lichtgewichtkampioen uit de kooi te verwijderen terwijl Redmond medische aandacht kreeg.

Sinead Kavanagh scoorde een TKO-overwinning in slechts 34 seconden

Sinead Kavanagh maakte snel werk van een uit de toon gelopen Maria Casanova en scoorde een TKO-overwinning in slechts 34 seconden. De twee kwamen snel in het midden van e de ring terecht om het gevecht te beginnen, maar de eerste echte vlaag van Kavanagh stuurde haar tegenstander naar de grond. Kavanagh sprong snel in en vuurde een regen van stoten af.

In aanvullende actie pakte Kevin Ferguson Jr,, de man die het best bekend staat als "Baby Slice", zijn tweede opeenvolgende overwinning, door Fred Freeman uit te schakelen via een verwurging onder de twee minuten.

De catchweight wedstrijd begon met een paar uitwisselingen op de voeten, maar Ferguson Jr. flitste snel met zijn ontwikkelende skillset door het lichaam te vergrendelen en de actie naar de grond te brengen.

Bellator 187 resultaten omvatten:

HOOFDKAART

A.J. McKee verslaat Brian Moore via TKO - Ronde 3, 4:14
Maria Casanova verslaat Sinead Kavanagh via TKO (stoten) - Ronde 1, 0:34
Kevin Ferguson Jr. verslaat Fred Freeman via TKO - Ronde 1, 1:57
Charlie Ward verslaat John Redmond via TKO - Ronde 1, 4:59
Paul Redmond verslaat Sergio de Jesus Santos bij unaniem besluit (29-27, 29-27, 29-27)

UNDERCARD

Alex Lohore verslaat Richard Kiely via Knockdown - Ronde 1, 4:25 om titel BAMMA weltergewicht te verdedigen
Daniel Barez verslaat Andy Young via meerderheidsbesluit (29-27, 29-27, 28-28) om de titel BAMMA vlieggewicht te claimen
Dominique Wooding verslaat Blaine O'Driscoll via knock-out - Ronde 3, 1:47
Dylan Tuke verslaat David Khalsa via TKO (stoten) - Ronde 2, 1:09
Ion Pascu verslaat Omar Jesus Santana via besluit (27-28, 28-27, 28-26) - Ronde 3, 5:00

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws