Uit de cel de ring in! 'Stop nooit met vechten' Nieuws
Nieuws

Uit de cel de ring in! 'Stop nooit met vechten'

Uit de cel de ring in! 'Stop nooit met vechten'

Cain Velasquez keerde gisteren terug naar de ring na vrijlating uit gevangenis. En de UFC vechtlegende had een boodschap 'Stop nooit met vechten'.

Ruim 8 maanden bracht Velasquez door in de gevangenis nadat hij op de verkrachter van zijn minderjarig zoontje een aanslag had gepleegd. De vechter schoot echter de stiefvader van de dader neer en werd opgepakt. Recentelijk werd hij op borg van 1 miljoen in voorlopige vrijheid gesteld.

Stop nooit met vechten

Gisteren maakt Velasquez een terugkeer naar de ring in een een drie-tegen-drie pro-worstelwedstrijd bij Lucha Libre AAA in Arizona. Velasquez, een voormalig UFC-zwaargewicht kampioen, werd met veel gejuich ontvangen en kreeg een staande ovatie toen hij het publiek toesprak om de avond te beginnen.

"Om hier te zijn, waar jullie nu bij zijn, is een droom die uitkomt", zei Velasquez. "Ik waardeer het allemaal echt, wat jullie altijd hebben gedaan, mij steunen, mijn familie." De voormalige kampioen nam deel aan een pittige wedstrijd en scoorde uiteindelijk de winnende beslissing voor zijn team.

Daarna zette Velasquez zijn masker af en sprak hij de menigte nogmaals toe, bedankte hen nogmaals voor hun steun en liet hen een laatste bericht achter. "Stop nooit met geloven", zei hij. "Stop nooit met vechten."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws