UFC's Rose Namajunas poseert naakt voor Women's Health Nieuws
Nieuws

UFC's Rose Namajunas poseert naakt voor Women's Health

UFC's Rose Namajunas poseert naakt voor Women's Health

Rose Namajunas (UFC) poseert naakt voor de vrouw vriendelijke campagne van Women's Health 'Naked in 3 Words'.

UFC strawweight vechter Rose Namajunas is de meeste recente bekende sporter om naakt te poseren voor Women's Health. Namajunas (6-3 MMA, 4-2 UFC), die naar verwachting de tot nu toe ongeslagen kampioen Joanna Jedrzejczyk (14-0 MMA, 8-0 UFC) voor de UFC's 115 pond titel later dit jaar zal uitdagen, nam deel aan de onlangs gelanceerde 'Naked in 3 Words' campagne van Women's Health.

Zij onthulde gisteren de eerste afbeelding van haar fotoshoot (via Instagram):

Opzicht een heel verhullende foto die niets aan de verbeelding overlaat, het gebeurt de laatst tijd wel vaker dat bekende vechtsportsters zich zelf letterlijk bloot geven voor dit soort campagnes.

UFC's Rose Namajunas poseert naakt voor Women's Health

Namajunas legde uit naar Women's Health, waarom ze gemotiveerd voelde om deel te nemen aan de shoot.

"Mijn naakte lichaam is ... het verhaal van mijn hele leven. Er is veel om ons heen dat we niet kunnen controleren, maar mijn lichaam, mijn gedachten en mijn ziel zijn vrijwel de enige dingen die ik kan beheersen. Alle littekens op mijn lichaam, alle stoten en kneuzingen, alle spieren - dat is een verhaal van alles wat ik heb gedaan. En het is niet alleen mijn verhaal. Mijn voorouders die voor me kwamen, gaven me dit lichaam om te vormen en te gebruiken".

Een aantal andere bekenden hebben deelgenomen aan de shoot, zoals de Olympische gouden medaille zwemmer Dana Vollmer, komiek Franchesca Ramsey, actrice Sofia Vergara en meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws