UFC'S MICHAEL BISPING AANGEKLAAGD VOOR POGING TOT DOODSLAG! Nieuws
Nieuws

UFC'S MICHAEL BISPING AANGEKLAAGD VOOR POGING TOT DOODSLAG!

UFC'S MICHAEL BISPING AANGEKLAAGD VOOR POGING TOT DOODSLAG!

UFC Kampioen Michael Bisping wordt aangeklaagd voor een poging tot verwurging van een man in een sportschool!

Het voorval wat afgelopen juli zou hebben plaatsgevonden in de 24 Fitness gym in Anaheim, en veroorzaakt nogal wat ongemakkelijkheden. Bisping is namelijk ingepland om te vechten op UFC 217 wat plaats vindt op 4 november, in Madison Square Garden in New York City. Komt zijn gevecht nu in gevaar?

Michael Bisping wil met pensioen na UFC Londen

Ruzie om gewichten en verrot gescholden

Naar verluidt was Bisping rustig aan het trainen in de 24 Fitness gym in Anaheim, tot een zekere Antonio Georgakopoulos zonder te vragen de gewichten waar Bispng mee aan het trainen was afpakte. Volgens zeggen van Georgakopoulos reageerde Bisping hier boos over, en begon hem uit te schelden voor "kleine klootzak" en "stomme idioot". Berichte de nieuws site TMZ.

Hij kneep mij zo hard in de keel dat ik bang was dood te gaan!

Zo verklaarde Georgakopoulos tegen de politie, na de scheldpartij vloog Bisping op de man af en pakte hem fysiek aan. Antonio beweert dat hij op het punt stong om het bewustzijn te verliezen, toen een andere sporter ingreep en tussenbeide kwam. "Hij kneep mij zo hard in de keel dat ik bang was dood te gaan", zegt Georgakopoulos! Op dat moment schreeuwde Bisping schreeuwend: "Laten we dit buiten afmaken".

Bisping wel of niet gearresteerd?

Antonio beweert dat de politie naar de sportschool kwam en Bisping werd gearresteerd voor aanval met geweld, echter melden diverse nieuwsbronnen dat de politie dit ontkend. Deze melden dat er niet genoeg bewijs was om Bisping te vervolgen voor zijn daad.

Angstaanvallen en slapeloosheid

Maar Antonio zegt dat hij dokters moet bezoeken voor zijn verwondingen, en lijdt hij nu aan nachtmerries en angst als gevolg van de vermeende aanval. Hij pleit voor poging tot doodslag, mishandeling, opzettelijke toediening van emotionele nood en meer. Met de wetenschap dat je in Amerika iemand kunt aanklagen voor een hele boel geld, zou het best eens kunnen zijn dat Georgakopoulos hierop uit is?

Er zijn meerdere pogingen gedaan om het kamp van Bisping te bereiken. Tot nu toe is daar geen reactie op gekomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws