UFC’s Cris Cyborg daagt bokskampioen Cecilia Braekhus uit! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC’s Cris Cyborg daagt bokskampioen Cecilia Braekhus uit!

UFC’s Cris Cyborg daagt bokskampioen Cecilia Braekhus uit!

Gisteravond maakte de wereldkampioen boksen bij de weltergewicht vrouwen Cecilia Braekhus  ((33-0, 9 KOs), haar Amerikaanse televisiedebuut in het eerste vrouwelijke boksgevecht op HBO in haar 45-jarige bestaan. Braekhus behield haar 147-pond titel voor de 22e keer door unanieme beslissing, maar ze werd neergehaald in de zevende ronde en kwam laat in de achtste terug door Kali Reis te verslaan. Braekhus won met scores van 97-92, 96-93 en 96-93.

UFC's Cris Cyborg daagt bokskampioen Cecilia Braekhus uit!UFC's Cris Cyborg daagt bokskampioen Cecilia Braekhus uit!

Braekhus staat open voor een rematch met Reis

“Het was zo’n harde strijd, ze is een geweldige en stoere vechter,” zei Braekhus. “Ik denk dat ze me een heel moeilijk gevecht gaf en ik denk dat het heel dichtbij was. Ze had een paar hele goede harde klappen en eigenlijk was ik een of twee keer verrast. Ik moet haar gewoon alle eer geven. Een rematch, een rematch zeker, laten we een herkansing doen. ” Echter zit de kans er in dat er eerst een andere horde genomen moet worden in de vorm van UFC kampioene Cris Cyborg.

Cyborg vs. Braekhus 2019

UFC-vedergewichtkampioen Cris Cyborg zat op de eerste rang om Braekhus te bekijken. Cyborg, gekleed in een “Cyborg vs. Braekhus 2019” T-shirt, zei dat ze aspiraties heeft om tegen haar te boksen in een wedstrijd. Cyborg, vertelde diverse media, dat ze nog twee gevechten op haar UFC-contract heeft staan en hoopt vervolgens over te gaan naar boksen en Braekhus uit te dagen.

“Een bokswedstrijd is mijn droom,” zei Cyborg. “Het is een uitdaging voor mezelf, ik heb al geworsteld, jiu-jitsu, Muay Thai, ik heb nooit boksen en ik wil het doen tegen de beste van de wereld, ik wil mezelf uitdagen om de beste te zijn die ik kan. ”

 

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page