UFC's Cris Cyborg daagt bokskampioen Cecilia Braekhus uit! Nieuws
Nieuws

UFC's Cris Cyborg daagt bokskampioen Cecilia Braekhus uit!

UFC's Cris Cyborg daagt bokskampioen Cecilia Braekhus uit!

UFC's Cris Cyborg daagt bokskampioen Cecilia Braekhus uit!

Braekhus staat open voor een rematch met Reis

"Het was zo'n harde strijd, ze is een geweldige en stoere vechter," zei Braekhus. "Ik denk dat ze me een heel moeilijk gevecht gaf en ik denk dat het heel dichtbij was. Ze had een paar hele goede harde klappen en eigenlijk was ik een of twee keer verrast. Ik moet haar gewoon alle eer geven. Een rematch, een rematch zeker, laten we een herkansing doen. " Echter zit de kans er in dat er eerst een andere horde genomen moet worden in de vorm van UFC kampioene Cris Cyborg.

Cyborg vs. Braekhus 2019

UFC-vedergewichtkampioen Cris Cyborg zat op de eerste rang om Braekhus te bekijken. Cyborg, gekleed in een "Cyborg vs. Braekhus 2019" T-shirt, zei dat ze aspiraties heeft om tegen haar te boksen in een wedstrijd. Cyborg, vertelde diverse media, dat ze nog twee gevechten op haar UFC-contract heeft staan en hoopt vervolgens over te gaan naar boksen en Braekhus uit te dagen.

"Een bokswedstrijd is mijn droom," zei Cyborg. "Het is een uitdaging voor mezelf, ik heb al geworsteld, jiu-jitsu, Muay Thai, ik heb nooit boksen en ik wil het doen tegen de beste van de wereld, ik wil mezelf uitdagen om de beste te zijn die ik kan. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws