UFC'er wil rechtszaak uitvechten in MMA-kooi! 'Oplichters' Nieuws
Nieuws

UFC'er wil rechtszaak uitvechten in MMA-kooi! 'Oplichters'

UFC'er wil rechtszaak uitvechten in MMA-kooi! 'Oplichters'

Mark Hunt heeft een ultimatum voor Dana White en de gebroeders Frank en Lorenzo Fertitta. 'We vechten het uit in de kooi.'

Zwaargewicht knock-out koning Hunt heeft een ultimatum gesteld aan UFC-president White en de gebroeders Fertitta (voormalige UFC-eigenaren. red). Hunt wil met zijn drie rivalen de kooi in om de boel als man tot man uit te vechten en stelt daar iets tegenover.

,,Jij wint, ik laat de rechtszaak vallen, ik win, jij betaalt elke vechter die je hebt opgelicht", is de boodschap van Hunt aan white en diens kompanen de Fertitta's. Hunt diende een rechtszaak in tegen het Ultimate Fighting Championship kort na zijn gevecht met Brock Lesnar op UFC 200.

We vechten het uit

Hunt stelt dat de UFC wist dat hij tegenover een anabole steroiden bom stond (Lesnar. red.), en dat de UFC hiervan afwist. Gisteren werd bekend dat Hunt onlangs werd veroordeeld tot het betalen van meer dan $ 375k aan juridische kosten aan de UFC (lees hier meer over).

De vechter bestrijdt dit en zegt op social media; ,,Het begin van een nieuw jaar en men zegt dat ik dit moet betalen? Kom op bro. Waar komt deze informatie vandaan? Is het net verzonnen of wat..” Binnen hetzelfde uur keerde Hunt terug naar Facebook, waar hij White en voormalige UFC-eigenaren de Fertitta-broers het zijn ultimatum aanbood.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws