UFC'er stort in! Lichaam stopt ermee na heftige afvalrace Nieuws
Nieuws

UFC'er stort in! Lichaam stopt ermee na heftige afvalrace

UFC'er stort in! Lichaam stopt ermee na heftige afvalrace

Ronnie Lawrence kan morgen niet vechten tijdens UFC Vegas 33. Het evenement heeft officieel een van de verwachte gevechten verloren. Het lichaam van Lawrence stortte letterlijk in nadat de vechter poogde zijn wedstrijd gewicht te halen.

Bronnen bevestigden aan MMA Fighting dat de bantamgewicht-match-up tussen Trevin Jones en Ronnie Lawrence officieel niet op de strijdkaart van zaterdag staat. Jones bereikte met succes een gewicht van 135 pond, terwijl Lawrence niet op de weegschaal stapte.

Nog meer ellende

,,Ronnie maakte gewicht in zijn kamer, en voordat ze naar beneden liepen, sloot zijn lichaam volledig met krampen," zei Lawrence's manager Matt Weibel. ,,Zijn coach zei dat het de ergste krampen waren die hij ooit had gezien. Hij ligt momenteel in het ziekenhuis, maar voelt zich beter.”

Lawrence is niet de enige vechter die het gewenste gewicht niet haalde voor het UFC evenement van morgen. Bij de dames haalde Nicco Montano haar gewicht niet. Ook Philip Rowe die ver over het weltergewicht woog faalde op de weegschaal. De gevechten van Montano en Rowe gaan wel door.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws