UFC'er Jones kopstoot politieauto! 'Mishandelt vriendin'
Home / Nieuws / UFC’er Jones kopstoot politieauto! ‘Mishandelt vriendin’

UFC’er Jones kopstoot politieauto! ‘Mishandelt vriendin’

UFC'er Jones kopstoot politieauto! 'Mishandelt vriendin'

Jon Jones, voormalig UFC kampioen die vrijdag werd gearresteerd in Las Vegas, wordt beschuldigd van het trekken aan het haar van zijn verloofde. Ook zou de vechter een kopstoot gegeven hebben tegen een politieauto.

Toen Jones net voor zes uur ’s ochtends werd gearresteerd op de strip van Las Vegas, werd hij zo woest dat hij zijn hoofd tegen de motorkap van de politieauto sloeg. Waardoor een deuk ontstond en een deel van de verf afbladderde, zo meld Marc Raimondi van ESPN vanavond.

Reden voor de arrestatie was de mishandeling van Jones op diens verloofde Jessie Moses. Deze ging naar de balie van het hotel waar zij met Jones en hun kinderen verbleven om een ​​sleutel van haar kamer te vragen. De receptionist merkte dat Moses bloed op haar lippen en kleding had.

Kun je de politie bellen

Moses vertelde de receptionist dat ze bang was om terug te gaan naar de kamer. Volgens het arrestatierapport vroeg een van de drie kinderen van haar en Jones: “Kun je de politie bellen?” Jones vertelde de politie dat hij Moses niet had aangeraakt en zei dat hij niet had gemerkt dat ze een bebloede lip had.

De politie zei dat Jones afwisselend opgewonden en kalm was en dat hij in tranen uitbarstte. Jones vertelde de agenten dat hij persoonlijke problemen met Moses had. Dat ze ‘ruzie hadden gemaakt over de spanningen tussen hen’. Jones is inmiddels op vrije voeten in afwachting van zijn voorgeleiding bij de rechter op 26 oktober.

Bekijk ook

Junior Dos Santos schouder uit de kom tijdens gevecht

Triest einde kooigevecht: Junior Dos Santos Eagle FC debuut verpest (video)

Junior Dos Santos zag zijn Eagle FC debuut afgelopen nacht op brute wijze eindigen

Bezopen! Boksicoon Tyson Fury op de vuist met Taxi (video)

Er ontstond een ruzie nadat de bestuurder Fury had geweigerd omdat deze zwaar bezopen was.

Samenwerking MMA-ster Khabib en Bellator vechtbaas Coker: ‘Dit gevecht moet er komen’

Er zullen een paar hindernissen genomen om dat voor elkaar te krijgen.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page