UFC'er Jones kopstoot politieauto! 'Mishandelt vriendin'
Home / Nieuws / UFC’er Jones kopstoot politieauto! ‘Mishandelt vriendin’

UFC’er Jones kopstoot politieauto! ‘Mishandelt vriendin’

UFC'er Jones kopstoot politieauto! 'Mishandelt vriendin'

Jon Jones, voormalig UFC kampioen die vrijdag werd gearresteerd in Las Vegas, wordt beschuldigd van het trekken aan het haar van zijn verloofde. Ook zou de vechter een kopstoot gegeven hebben tegen een politieauto.

Toen Jones net voor zes uur ’s ochtends werd gearresteerd op de strip van Las Vegas, werd hij zo woest dat hij zijn hoofd tegen de motorkap van de politieauto sloeg. Waardoor een deuk ontstond en een deel van de verf afbladderde, zo meld Marc Raimondi van ESPN vanavond.

Reden voor de arrestatie was de mishandeling van Jones op diens verloofde Jessie Moses. Deze ging naar de balie van het hotel waar zij met Jones en hun kinderen verbleven om een ​​sleutel van haar kamer te vragen. De receptionist merkte dat Moses bloed op haar lippen en kleding had.

Kun je de politie bellen

Moses vertelde de receptionist dat ze bang was om terug te gaan naar de kamer. Volgens het arrestatierapport vroeg een van de drie kinderen van haar en Jones: “Kun je de politie bellen?” Jones vertelde de politie dat hij Moses niet had aangeraakt en zei dat hij niet had gemerkt dat ze een bebloede lip had.

De politie zei dat Jones afwisselend opgewonden en kalm was en dat hij in tranen uitbarstte. Jones vertelde de agenten dat hij persoonlijke problemen met Moses had. Dat ze ‘ruzie hadden gemaakt over de spanningen tussen hen’. Jones is inmiddels op vrije voeten in afwachting van zijn voorgeleiding bij de rechter op 26 oktober.

Bekijk ook

Anderson MEPT Bader in 51 seconden ‘KO’! 1 Miljoen dollar in zicht

Er ligt 1 miljoen dollar te wachten op Anderson

De ‘KO’ moet vallen! Vechter (21) jaagt rivaal door de MMA-kooi

De Rus was duidelijk op zoek naar de knock-out

UFC’ers knokken er op los tijdens worstelshow (video)

Jorge Masvidal en zijn voormalige collega UFC'er Junior Dos Santos gingen er flink op los

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page