? UFC'er in backstage ruzie met Jake Paul: 'Ik ben beter' Nieuws
Nieuws

? UFC'er in backstage ruzie met Jake Paul: 'Ik ben beter'

? UFC'er in backstage ruzie met Jake Paul: 'Ik ben beter'

Tyron Woodley, UFC-weltergewicht had zaterdag een woorden wisseling met Jake Paul. Woodley die ter ondersteuning van de bruut neer gehoekte Ben Askren aanwezig was, leek zelf te solliciteren naar een gevecht met de YouTube-ster.

Waarom toch zoveel vechters in de rij staan om een potje te knokken met Paul is voor velen een raadsel. De Amerikaan mag dat een paar keer geluk hebben gehad, maat tegen een doorgewinterde boksers heeft de 'luis in de pels van het boksen' nog niet in de ring gestaan.

Kinderachtig gedoe

Inmiddels is de brute knock-out van Paul op MMA-veteraan Askren miljoenen keer de wereld rond gegaan, tot grote irritatie van gerenommeerde vechters. Woodley die voor de wedstrijd Paul opzocht is bepaald geen fan van de influencer. In een video is te zien hoe Woodley Paul op zoekt en hem verteld meer in zijn mars te hebben dan de YouTuber.

Volgens ingewijden zou Woodley (39) zelf graag tegen Paul vechten en dat is financieel zeer aantrekkelijk, Askren nam met zijn verlies ook 1 miljoen dollaar mee naar huis. "De woordenwisseling tussen Woodley en Paul heeft iets kinderachtigs, zo van wie heeft de grootste jij of ik", was te lezen in een commentaar op social media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws