UFC'er had seks met mannen om te vechten: 'Geen homo' Nieuws
Nieuws

UFC'er had seks met mannen om te vechten: 'Geen homo'

UFC'er had seks met mannen om te vechten: 'Geen homo'

Yoshinori Horie, UFC-veteraan en RIZIN-vechter heeft onthult dat hij seks had met mannen om zijn droom om een ​​MMA-vechter te worden te financieren.

De 26-jarige Horie, ging zondag naar sociale media om te onthullen dat hij mannen afrukte om geld te verdienen, maar houdt vol dat hij geen homoseksueel is. ,,Vijf jaar geleden, toen ik met een vriend was, kreeg ik te horen dat ik geld kon krijgen door mannen af te rukken", schreef Horie op twitter.

UFC'er had seks met mannen om te vechten: 'Geen homo'

,,Ik kreeg 20.000 yen in minder dan een uur. Ik was in staat om in korte tijd vechtsport lessen te kunnen betalen. Het is nu behoorlijk pijnlijk, maar zolang ik leef kan ik mijn dromen najagen! En ik hou van vrouwen, niet van homo's! Ik heb het geld gebruikt om van te leven om vechtsporten te doen.”

UFC'er had seks met mannen om te vechten: 'Geen homo'

Gelukkig hoefde Horie niet al te veel tijd in de seksindustrie door te brengen en kon hij de kost verdienen in MMA. De Japanse vechter heeft een record van 12-3. In 2019 vocht hij in de UFC, maar werd uitgeschakeld en moet nog een terugkeer maken. Sindsdien oefent Horie zijn vak uit in Azië buiten de UFC en staat 4-1 in zijn laatste vijf gevechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws