UFC’er overleeft zwaar auto-ongeluk: Gevecht zaterdag afgezegd – Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC’er overleeft zwaar auto-ongeluk: Gevecht zaterdag afgezegd

UFC’er overleeft zwaar auto-ongeluk: Gevecht zaterdag afgezegd

Frank Camacho is erg dankbaar dat hij gisteren een zwaar auto-ongeluk heeft overleeft. Na een jaar uit de kooi te zijn geweest, zou Camacho zaterdagavond terugkeren bij UFC 263. Dat was voordat een angstaanjagend auto-ongeluk dinsdagochtend in Californië die plannen veranderde.

UFC lichtgewicht Frank Camacho lijkt in een goed humeur na een gevaarlijk incident dinsdag, alhoewel hij zijn gevecht met Matt Frevola is hij dankbaar er nog te zijn en het ziekenhuis te hebben kunnen verlaten. ,,Hartelijk dank aan iedereen die contact heeft opgenomen met mijn team en mij, we stellen uw steun en beterschapswensen zeer op prijs”, schrijft Camacho op social media.

,,Helaas heb ik vanmorgen een ernstige aanrijding gehad met meerdere voertuigen. Ik ben een beetje in de war door het ongeluk en ik ben er absoluut kapot van dat ik me zaterdag bij UFC 263 moet terugtrekken uit mijn gevecht.”

Zeer dankbaar

,,Maar ik ben erg dankbaar dat ik heelhuids van het ongeluk ben weggelopen, en ik weet dat dit slechts een omweg is in mijn vechtcarrière. Ik wil mijn excuses aanbieden voor het ongemak dat dit ongeluk heeft veroorzaakt voor mijn tegenstander en de UFC. Ik en mijn vrouw Sarah en ik willen iedereen oprecht bedanken voor hun bezorgdheid en steun op dit moment.”

Uit onderzoek in het ziekenhuis bleek gisteren dat Camacho niet fit genoeg zal zijn om te vechten. Een MRI bracht later de hernia aan het licht. Camacho lijkt in een goed humeur te zijn na het ongeval, aangezien hij zijn focus nu verschuift van vechten bij UFC 263 naar het herstellen van de opgelopen verwondingen.

Bekijk ook

🎥 Ernesto Hoost protegé Santino Verbeek rolmodel voor jonge kickboksers

Santino Verbeek is een van Nederlands meest getalenteerde jonge kickboksers en meervoudig kampioen

‘Ik mep hem KO’: Jake Paul beweert UFC’er Nate Diaz te gaan slopen

Ook gaf Diaz aan een bokswedstrijd met Paul te overwegen

‘Allemaal bullshit’: UFC-vechtbaas uit kritiek op Tyron Woodley

Op de persconferentie vanmorgen na het UFC 263 evenement nam White geen blad voor zijn mond.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page