UFC voert nieuwe promotie richtlijnen voor 2018 in! Nieuws
Nieuws

UFC voert nieuwe promotie richtlijnen voor 2018 in!

UFC voert nieuwe promotie richtlijnen voor 2018 in!

De UFC stuurde vrijdag een document van 17 pagina's met de titel "UFC Promotionele Richtlijnen" naar het volledige rooster!

Het document bevatte de nieuwste normen van het bedrijf voor promotionele verantwoordelijkheden en afbouw. De aandacht van atleten kan waarschijnlijk worden getrokken door een wijziging in de betalingsstructuur van het afbouwbeleid, die in 2015 van kracht werd nadat de UFC een zesjarige overeenkomst met Reebok had ondertekend. De vorige structuur was gebaseerd op het aantal UFC-gevechten en bestond uit zeven niveaus variërend van $ 2.500 tot $ 40.000 per gevecht. Onder het nieuwe beleid is een achtste laag toegevoegd die ten goede komt aan UFC-nieuwkomers.

Vechters met drie of minder optredens in de UFC ontvangen $ 3.500 per gevecht om te voldoen aan de nieuwe richtlijnen

Degenen met vier of vijf optredens verdienen $ 5.000. Voorheen waren beide categorieën opgenomen in één niveau, ter waarde van $ 2.500. Volgens UCO Chief Operating Officer Lawrence Epstein valt meer dan de helft van het UFC-rooster in die eerste twee niveaus. "Dit geeft de kortere aangestelde vechters op ons rooster een stijging," zei Epstein. "We vonden dat dit de meest impactvolle, zinvolle manier was om meer geld te krijgen voor onze atleten."

Het officiële partnerschap met Reebok in 2015 was een bron van ontevredenheid voor veel UFC-atleten, omdat het hun vermogen om individuele sponsors te ondertekenen die tijdens de gevechten in het Octagon werden gedragen, elimineerde. Sommige UFC-atleten hebben openlijk kritiek geuit op de deal, waarvan zij vonden dat deze ondertekend was met minimale inbreng van vechters. Eerder dit jaar bracht een grote groep atleten verschillende klachten naar UFC-managers tijdens een 'atletenretraite' in Las Vegas.

Epstein erkende dat sommige verzoeken, zoals het terugbrengen van een vechtbanner om te verkopen aan potentiële sponsors eenvoudigweg niet kunnen worden gehaald, maar deze laatste wijziging in betalingsstructuur laat zien dat de UFC reageert op bezorgdheid bij de sporter.

UFC voert nieuwe promotie richtlijnen voor 2018 in!

We willen altijd van de sporters horen zei Epstein.

"Ik weet dat we elke dag het goede proberen te doen in de UFC, ons hart zit op de juiste plaats, luisteren naar de atleten is daar een groot deel van, en een deel van de veranderingen die we vandaag maken is een weerspiegeling van dat." Op het moment van de deal met Reebok zei Epstein dat de UFC wist dat hij ook afhankelijk zou zijn van 'pakket ponsoring' pakketten waarbij een sponsor betaalt om op UFC-kleding te verschijnen en ook individuele atleten sponsort.

Epstein gaf toe dat in de eerste drie jaar van de deal, de UFC niet zoveel kitersponsors heeft getekend als gepland, maar er is nog steeds optimisme dat een extra inkomstenstroom zal zijn voor zowel het bedrijf als de atleten. "We hebben ervoor gezorgd dat die weddenschap op dit punt werd toegepast", zei Epstein. "We waren enigszins succesvol met [Monster Energy], wat een goed voorbeeld is van wat we willen doen. Ja, ze betalen het UFC-geld als onderdeel van een geïntegreerd sponsorpakket, maar ze betalen ook een dozijn of meer atleten individueel. We zijn hoopvol dat we meer van hen zullen krijgen. "

Sommige atleten die gratis zijn ingegaan en ondertekend met andere promoties, zoals Bellator MMA, hebben de sponsoringregels van de UFC genoemd als reden om te vertrekken. Epstein zei dat hij de rechten van die atleten op die beslissing respecteerde.

Dat is het goede ding over de keuze zei Epstein.

"Je kunt gaan waar je maar wilt en dragen wat je wilt, dat is de keuze van een atleet, ik heb het gevoel dat dit een programma van hoge kwaliteit is, en het is geweldig dat iedereen een schone presentatie heeft, maar ik respecteer hun beslissing als er een andere kansen die er zijn voor hen. " Naast de wijzigingen in het afbouwbeleid, schetst de bijgewerkte richtlijnen ook de specifieke promotionele verplichtingen van sporters. Velen van hen bestonden al, maar zijn nu specifiek beschreven in het document.

Onder andere zijn atleten verplicht vier dagen "vooraf" mediapromotie, zes uur "vechtweek" promotie en een uur "postgevecht" promotie te geven. Degenen die deelnemen aan main of co-main slots van evenementen zijn ook verplicht om toegang tot de UFC-camera toe te staan ​​acht dagen voorafgaand aan een gevecht. En twee keer per jaar kan de UFC een commerciële shoot van een dag of acht uur aanvragen.

Volgens Epstein evalueert de UFC op regelmatige basis de richtlijnen van het bedrijf, zoals vermeld in de documenten van dit jaar. "Niets is in steen gebeiteld," zei Epstein. "We hebben deze wijzigingen aangebracht en er is zeker een mogelijkheid dat dingen in de toekomst zullen veranderen."

Momenteel zijn professionele mixed martial artists niet collectief in onderhandeling met de UFC of een andere promotie. Er zijn de afgelopen jaren een handvol pogingen geweest om strijders te krijgen om zich te verenigen of een associatie te vormen, maar geen enkele is succesvol geweest.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws