UFC Veteraan Vitor Belfort hint op terugkeer; vraagt fans tegen wie te vechten Nieuws
Nieuws

UFC Veteraan Vitor Belfort hint op terugkeer; vraagt fans tegen wie te vechten

UFC Veteraan Vitor Belfort hint op terugkeer; vraagt fans tegen wie te vechten

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Durf het de fans te vragen

"Als je zou kunnen kiezen dat een van mijn gevechten opnieuw plaatsvindt, welke zou je dan willen zien? Wanderlei Silva, Tito Ortiz, Chuck Liddell, Mike Bisping of Dan Henderson," aldus de vraag die Belfort stelde op Instagram aan zijn fans. Van de vijf opnoemde dor Belfort is er precies één nog actief als vechter namelijk Wanderlei Silva. Hij zal in de loop van een paar maanden vechten tegen Quinton Jackson bij Bellator. Michael Bisping is net met pensioen, en Dan Henderson hing twee jaar geleden zijn handschoenen in de wilgen. Echter ook al zijn Tito Ortiz en Chuck Liddell met pensioen, zouden deze later dit jaar in de kooi kunnen staan om tegen elkaar te vechten bij Golden Boy.

Wisselend succes tegen zijn tegenstanders

Belfort versloeg Bisping via TKO in 2013, en hoewel er heel veel gepraat was over een rematch, kwam deze nooit tot stand. Hij had wisselend succes tegen de vechters die hij nu opnoemde voor een rematch. Hij verloor via een split decision tegen Tito in 2004. En hij vocht drie keer door de jaren heen tegen Henderson, verloor de eerste in Pride maar won beide UFC-rematches. Of er een rematch komt en onder welke organisatie deze plaatsvindt valt nog te bezien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws