VIDEO | UFC Veteraan Steve Bosse knockout, MMA vechters stop met boksen! Nieuws
Nieuws

VIDEO | UFC Veteraan Steve Bosse knockout, MMA vechters stop met boksen!

VIDEO | UFC Veteraan Steve Bosse knockout, MMA vechters stop met boksen!

Gevecht niet serieus genomen

Het leek er even op dat Pascal een behoorlijk stuk van het gevecht vocht zonder zijn tegenstander serieus te nemen. Desalniettemin liet Pascal, Bosse met een linkse hoek in ronde 3 vallen, maar de ex-ijshockey enforcer wist de telling van de scheids te verslaan. Afgezien van ronde 2 gaven de waarnemers Pascal elke ronde tot de 8e, toen een andere monsterlijke linkse hoek Bosse voor de tweede keer naar het canvas verwees. Terwijl Bosse kon opstaan, onderbrak de scheidsrechter het gevecht, dus gaat deze partij de boeken in als een TKO overwinning voor Pascal, die in december 2017 met pensioen was gegaan maar terugkwam om de voormalige MMA-vechter te verslaan.

Bosse werd geprezen om het feit dat hij de ring instapte met een tegenstander van wereldklasse, hij liet ook zien over een geweldige kin te beschikken, ondanks het feit dat hij tijdens het gevecht meerdere keren flinke stoten naar het hoofd te verwerken kreeg.

Slechte kopie van May vs Mac

Steve's taaiheid is iets dat MMA-fans al eerder hadden gezien toen hij zich bezighield in een partij tegen Sean O'Connell, wat zijn laatste UFC-optreden bleek te zijn voordat hij overstapte naar prof boksen. Dat gezegd hebbende, volgens insiders had dit gevecht nooit moeten worden gesanctioneerd en moeten MMA-ers stoppen met overstappen naar het boksen.

Het beste dat je hiervan kunt hopen is dat Bosse een behoorlijk bedrag kreeg voor een evenement dat blijkbaar een financiële flop was. Mayweather vs. McGregor was dit niet, hoewel het resultaat van de MMA-vechter die verloor van de prof bokser in een bokswedstrijd hetzelfde was. Met andere woorden schoenmaker blijf bij je leest?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws