UFC-veteraan Mark Godbeer zamelt geld in voor ziek nichtje Nieuws
Nieuws

UFC-veteraan Mark Godbeer zamelt geld in voor ziek nichtje

UFC-veteraan Mark Godbeer zamelt geld in voor ziek nichtje
UFC-veteraan Mark Godbeer zamelt geld in voor ziek nichtje

Mark Godbeer topvechter en onder andere veteraan bij de UFC startte een actie om zijn zieke nichtje te helpen.

In voorbereiding van zijn aankomende gevecht in Rusland besloot Godbeer om een inzameling actie te starten, om zo geld bij elkaar te krijgen om het meisje te helpen. Het doel is 10.000 Pond, inmiddels is er al een deel van het geld binnen gehaald, maar er is nog ruimte om te doneren.

Godbeer's nichtje Leah, 8 jaar oud heeft een hersentumor en moet daar aan geholpen worden. De vechter besloot om in een caravan te verblijven tijdens zijn trainingskamp in plaats van een andere dure accommodatie.

Bittere strijd

De voormalige UFC-vechter haalde recent een overwinning binnen tijdens BKB Boxing in Londen vorige maand. Dit was tijdens een Bare Knuckle bokswedstrijd die door velen gezien wordt als de meest extreme vorm van vechtsport.

KLIK HIER > Voor de inzameling actie van Mark Godbeer voor Leah Tanner

De Engelsman zal zijn MMA-gevecht deze zaterdag tegen Sergey Bilostenniyon in de CSKA Arena in Moskou, Rusland, opdragen aan Leah. Godbeer stond vorig jaar tegenover de welbekende Marokkaans-Nederlandse kickboks kampioen Ismael Lazaar in Macau, in een slopende partij van slechts een ronde die 9 minuten duurde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws