Home / Nieuws / UFC-veteraan Mark Godbeer zamelt geld in voor ziek nichtje

UFC-veteraan Mark Godbeer zamelt geld in voor ziek nichtje

UFC-veteraan Mark Godbeer zamelt geld in voor ziek nichtje

Mark Godbeer topvechter en onder andere veteraan bij de UFC startte een actie om zijn zieke nichtje te helpen.

In voorbereiding van zijn aankomende gevecht in Rusland besloot Godbeer om een inzameling actie te starten, om zo geld bij elkaar te krijgen om het meisje te helpen. Het doel is 10.000 Pond, inmiddels is er al een deel van het geld binnen gehaald, maar er is nog ruimte om te doneren.

Godbeer’s nichtje Leah, 8 jaar oud heeft een hersentumor en moet daar aan geholpen worden. De vechter besloot om in een caravan te verblijven tijdens zijn trainingskamp in plaats van een andere dure accommodatie.

Bittere strijd

De voormalige UFC-vechter haalde recent een overwinning binnen tijdens BKB Boxing in Londen vorige maand. Dit was tijdens een Bare Knuckle bokswedstrijd die door velen gezien wordt als de meest extreme vorm van vechtsport.

KLIK HIER > Voor de inzameling actie van Mark Godbeer voor Leah Tanner

De Engelsman zal zijn MMA-gevecht deze zaterdag tegen Sergey Bilostenniyon in de CSKA Arena in Moskou, Rusland, opdragen aan Leah. Godbeer stond vorig jaar tegenover de welbekende Marokkaans-Nederlandse kickboks kampioen Ismael Lazaar in Macau, in een slopende partij van slechts een ronde die 9 minuten duurde.

Bekijk ook

MMA Nieuws: UFC sluit ‘miljoenen’ deal met Cannabis producent

De Amerikaanse MMA-vechtsport organisatie UFC, heeft een 'exclusief, meerjarig, multi-miljoen dollar deal gesloten met Aurora Cannabis Inc.

UFC nieuws: Conor McGregor loopt flinke blessure op

Er is de laatste tijd veel gesproken over de mogelijke terugkeer van Conor McGregor.

Ramadan: Kickboks scholen zetten ’s nachts deuren open

Voor de moslim gemeenschap is de ramadan al weer even ingegaan, voor de top sporters onder hen betekent dit aanpassen om op peil te blijven.

REGIO NIEUWS UITGELICHT