Home / Nieuws / UFC-veteraan Mark Godbeer maakt overstap naar Bare Knuckle Boxing

UFC-veteraan Mark Godbeer maakt overstap naar Bare Knuckle Boxing

MMA vechter Mark Godbeer start training bij Fairtex Training Center
Foto: Twitter

Mark Godbeer de ex UFC-vechter die in november nog tegenover Ismael Lazaar vocht tijdens een kickboks partij in Macau, maakt een overstap naar het blote vuist boksen (Bare Knuckle).

De Engelsman heeft een brede ervaring on diverse vechtsporten en ziet duidelijk in het Bark Knuckle zijn volgende uitdaging. Zijn kickboks wedstrijd tegen Lazaar eindigde in een onbeslist. Beide vechters stonden maar liefst 9 minuten aaneen in de ring. Op Facebook kondigde Godbeer zijn volgende uitdaging aan.

“Helaas zal ik vanwege omstandigheden buiten mijn controle niet langer 15 december vechten in Portsmouth. Ik heb mijn uiterste best gedaan om dit voor elkaar te krijgen, maar het moet niet zo zijn … Ik respecteer mijn tegenstander Mickey Parker en zijn bereidheid om een stapje verder te gaan. ”

Kans

“Dus het gevecht zal worden herplaatst naar 30 maart 2019 .. maar met een extra!!! Het wordt gehouden in Londen op de BKB (Bare knuckle boxing) in de O2-arena. Ik ben een man van mijn woord en ben hem de kans verschuldigd die hij verdient .. ”

“Het spijt me voor alle Portsmouth-fans, maar ik kan ATM niet bestrijden en moet blessures latenherstellen die niet beter worden door ze te trainen. Ik zal de fans nu niet de strijd kunnen geven die ze verdienen. Dit is dus de beste optie en op een veel groter platform. ”

VIDEO | MAS Fight: Ismael Lazaar vs Mark Godbeer eindigt verrassendLEES OOK:

Ismael Lazaar vs Mark Godbeer eindigt verrassend

 

Bekijk ook

Heftig: UFC-vechter Ray Borg overleeft auto ongeluk

Het zit Ray Borg niet erg mee, een ernstig ziek zoontje een tegenzittende MMA-carierre en nu een zwaar ongeluk.

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.

REGIO NIEUWS UITGELICHT