UFC Veteraan Gabriel Gonzaga maakt succesvol boks debuut Nieuws
Nieuws

UFC Veteraan Gabriel Gonzaga maakt succesvol boks debuut

UFC Veteraan Gabriel Gonzaga maakt succesvol boks debuut

Ultimate Fighting Championship veteraan Gabriel Gonzaga won zijn pro boxing debuut tegen Alejandro Esquilin Santiago!

Het gebeurt vaker dat er cross gevechten zijn, en dat UFC vechters overstappen naar het boksen weten wij inmiddels ook met Connor McGregor, of beter gezegd maakt deze een kort uitstapje naar het boksen. Echter verloor McGregor van Floyd Mayweather jr. Maar UFC Veteraan Gabriel Gonzaga wist zijn overstap naar het boksen wel te verzilveren via een vierde meerderheidsbesluit in de DCU Center Exhibition Hall in Worcester, Massachusetts.

UFC Veteraan Gabriel Gonzaga maakt succesvol boks debuut

Ontspannen vechten zoals in de sportschool

"Ik dacht dat ik in de ring meer ontspannen zou zijn, zoals ik in de sportschool was geweest," zei Gonzaga (1-0). "Ik heb mijn best gedaan en een overwinning gekregen. Ik was te veel op veilig aan het spelen in de derde ronde. Mijn stoten waren veel sterker, en veel van zijn stoten heb ik geblokkeerd met mijn handschoenen. Dit was echt geweldig! Vanavond" Gonzaga, 38, afkomstig uit Brazilië (Rio de Janeiro), heeft een MMA record van 17-11.

"Ik voelde me goed en gaf het alles," merkte Santiago (0-1) op. Hij raakte mij met een paar stoten en gaf hem er veel terug. Niet alleen heeft hij een grote neus, hij heeft ook een sterk, groot hoofd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws