'Vuile klootzak': verbod op miljoenen gevecht UFC-legende - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘Vuile klootzak’: verbod op miljoenen gevecht UFC-legende

‘Vuile klootzak’: verbod op miljoenen gevecht UFC-legende

UFC verbeidt op miljoenen gevecht George st-pierre

Georges St-Pierre, de UFC-legende heeft een grote wedstrijd en een nog groter geldbedrag misgelopen, doordat Dana White zijn organisatie een gevecht verbood. Over een boksgevecht tussen St-Pierre en Oscar De La Hoya werd een veto uitgesproken.

Toen geruchten de ronde deden dat Oscar De La Hoya zijn comeback zou maken tegen een MMA-vechter, liet de 48-jarige bokslegende herhaaldelijk doorschemeren dat hij op het punt stond ‘de beste’ onder ogen te zien. Dit blijkt nu achteraf St-Pierre te zijn geweest. Bronnen onthullen aan Bloody Elbow dat White de Canadees geen toestemming wil geven.

Vuile klootzak

St-Pierre (40), ging in 2019 met pensioen, Zijn contract was toen net bevroren, daarom kan de organisatie zelfs jaren na zijn pensionering nog steeds een veto uitspreken over een demo of professionele wedstrijd. De La Hoya was furieus en uitte zijn ongenoegen op Instagram; ,,Deze vuile klootzak (Dana White. red.) weerhield Georges St-Pierre ervan om het grootste bedrag ooit met mij te verdienen”, schreef De La Hoya.

Dat deze bokswedstrijd miljoenen opgeleverd zou hebben staat buiten kijf, zowel St-Pierre als de La Hoya zijn grote namen. Triller die het zou organiseren zijn niet bepaald blij met White; ,,Dana White en UFC hebben zojuist Georges St-Pierre geblokkeerd om tegen Oscar De La Hoya te vechten”, schreef ook Triller baas Ryan Kavanaugh.

Bekijk ook

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page